Τετάρτη 15 Μαρτίου 2017

Κάρτες αντί για κάδρα

Στο τέλος κάθε εποχής μαζεύω τα διακοσμητικά αντικείμενα, για να τα αντικαταστήσω με άλλα, που να ταιριάζουν με την εποχή που ακολουθεί. Έτσι λοιπόν, αφού τα μαζέψω όλα και ξεσκονίσω, η εικόνα είναι κάπως έτσι... 


Μου θυμίζει λευκό καμβά, αν και στη ζωγραφική είμαι πολύ μέτρια. Ωστόσο νιώθω ότι έχω ξανά την ευκαιρία να φτιάξω κάτι καινούριο ή να συνδυάσω αντικείμενα εκ νέου, ανανεώνοντας το χώρο. Έτσι δε βαριέμαι ποτέ. Όταν μάλιστα είναι η σειρά της Άνοιξης, η διάθεση είναι πιο ανεβασμένη, γιατί τα μουντά και υποτονικά χρώματα του Χειμώνα, αντικαθίστανται από χρώματα φωτεινά και έντονα.


Στο λευκό τοίχο της φωτογραφίας, σκέφτηκα να κρεμάσω κάρτες, τις οποίες έχω συλλέξει από αγαπημένα ημερολόγια. Στις κάρτες αυτές έχω ιδιαίτερη αδυναμία, γιατί μου αρέσουν τα ζωηρά χρώματά τους. Και για να αποφύγω το τρύπημα του τοίχου, αποφάσισα να τις κολλήσω με washi tape. 


Μαζί με λίγα φτερά και μια ξύλινη διακοσμητική καρδιά (δώρο της αγαπημένης φίλης Έττυς), η μικρή επιφάνεια του τοίχου απέκτησε πάλι χρώμα και προσωπικότητα.


Τα χρωματιστά κεριά τοποθετήθηκαν πρόχειρα στο "κάδρο", ώστε να μην είναι κενή η επιφάνεια του επίπλου. Δεν ξέρω αν θα παραμείνουν εκεί ή αν θα καταλήξουν κάπου αλλού, αφού μετακινώ συνεχώς αντικείμενα, μέχρι να είμαι ευχαριστημένη με το αποτέλεσμα. Παραξενιές...


Αυτή λοιπόν η μικρή γωνιά με τα έντονα χρώματα σε φόντο λευκό μου άρεσε πολύ τελικά! Όσο για τον φθινοπωρινό καιρό... δε με πτοεί καθόλου. Άλλωστε νομίζω ότι είμαστε όλοι συνηθισμένοι πια στα τσαλίμια του Μαρτίου. 

Καλημέρα φίλοι αγαπημένοι!

Litsa

 Επισκεφθείτε το "Home"  στο facebook

6 σχόλια:

  1. ΥΠΕΡΟΧΑ ΧΡΩΜΑΤΑ!!!!ΜΟΣΧΟΒΟΛΙΣΕ ... ΑΝΟΙΞΗ!!!ΚΑΛΗΜΕΡΑ!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Mας εφτιαξες την διαθεση Litsaki.Ωραια χρωματα ομορφες εικονες...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Δεν εχεις αδικα τον τιτλο γκουρου της διακοσμησης Λιτσακι μου!!!Και το "αν και στη ζωγραφική είμαι πολύ μέτρια." θα το αφησω ασχολιαστο .....Θα σιωπησω δηλαδη!!! Σε φιλω !!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Daphne's Diary οι κάρτες ε?Πολύ όμορφες!AriadnefromGreece!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Η άνοιξη μας αλλάζει τη διάθεση!! Πολύ όμορφη γωνιά έφτιαξες!! ❤

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΤΙ ΣΚΕΦΤΕΣΤΕ;
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ ΤΟ... ΘΑ ΧΑΡΩ!