Παρασκευή 22 Φεβρουαρίου 2019

Χάρτινες θήκες για muffins

Όχι, η σημερινή μου παρουσία εδώ δεν είναι για να σας δώσω άλλη μια συνταγή. Οι συνταγές για muffins και cupcakes είναι πια αμέτρητες και το μόνο που έχει να κάνει κανείς, είναι να ψάξει στο διαδίκτυο, ώστε να βρει συνταγές για κάθε γούστο και σε κάθε γεύση.

Η αλήθεια είναι ότι δεν σκόπευα ποτέ να ετοιμάσω τη σημερινή ανάρτηση, ωστόσο μια φωτογραφία που ανέβασα στο instagram πριν λίγες μέρες, στάθηκε αφορμή για το ποστ που διαβάζετε. Η φωτογραφία στην οποία αναφέρομαι , είναι η παρακάτω και αυτά που έκλεψαν τις εντυπώσεις, ήταν οι χάρτινες θήκες των muffins.


Την αγάπη μου για τη ζαχαροπλαστική την γνωρίζετε καλά όσοι με διαβάζετε, αλλά ακόμη πιο γνωστή σάς είναι η τρέλα μου για τα υλικά, τα εργαλεία, τα μικρά διακοσμητικά και οτιδήποτε κάνει τα γλυκά πιο όμορφα και το ψήσιμο πιο διασκεδαστικό. Το αγαπημένο μου ντουλάπι στο σπίτι είναι γεμάτο με όλα αυτά τα όμορφα αντικείμενα και κάποια από αυτά είναι οι χάρτινες θήκες, για τις οποίες δέχτηκα πολλά πολλά μηνύματα.

Δεν ήταν βέβαια η πρώτη φορά, μιας κι έχω ανεβάσει και παλαιότερα στο instagram ανάλογες φωτογραφίες, όπως για παράδειγμα αυτή...

Instagram-Ιανουάριος 2018

...ή αυτή! Και πάντα, μα πάντα οι θήκες έκλεβαν τις εντυπώσεις. Λογικό βέβαια, αφού είναι πολύ όμορφες και ξεχωριστές, ιδανικές για παιδικό πάρτι ή για να στολίσουν όμορφα ένα γιορτινό τραπέζι.

Instagram-Νοέμβριος 2017

Τώρα που η άνοιξη πλησιάζει, γνωρίζω καλά ότι τα παιδικά πάρτι δίνουν και παίρνουν, οπότε πολλοί θα ψάχνετε ήδη διακοσμητικά. Άλλωστε είμαι κι εγώ μία από εσάς, μιας και τα αγόρια μας έχουν γενέθλια τον επόμενο μήνα, οπότε το θέμα αυτό έχει αρχίσει σιγά σιγά να μπαίνει στις συζητήσεις μας...
Σχετικά  λοιπόν με τις θήκες - για τις οποίες ενδιαφερθήκατε πολλοί - θα πρέπει να σας πω, ότι τις δικές μου τις έχω από το εξωτερικό... Έψαξα όμως και βρήκα ότι υπάρχουν και εδώ, αλλά κυρίως μονόχρωμες. Αν ψάξετε στο διαδίκτυο γράφοντας "χάρτινες θήκες σε σχήμα τουλίπας" θα σας εμφανίσει πολλές επιλογές και τα καταστήματα όπου μπορείτε να τις προμηθευτείτε. Όσοι μάλιστα ζείτε στη Θεσσαλονίκη, γνωρίζω ότι θα τις βρείτε σίγουρα στο Maison του καταστήματος Apollonia Politia.  Φυσικά μπορείτε να τις φτιάξετε και μόνοι σας μιας και δεν είναι δύσκολο. Ψάχνοντας στο διαδίκτυο θα βρείτε διάφορα βιντεάκια με τον τρόπο κατασκευής τους, απλά θα πρέπει να ψάξετε και το κατάλληλο χαρτί.


Εμείς την τελευταία φορά επιλέξαμε τις κουκουβάγιες για τα muffins και η αλήθεια είναι ότι τα παιδιά τα καταναλώνουν με ευχαρίστηση. Πριν ή μετά από τις δραστηριότητες, στο σχολείο, στη βόλτα.. είναι το τέλειο σνακ! Μαζί με το ρυζόγαλο βεβαίως, το οποίο θα διακρίνατε σε κάποιες από τις εικόνες! Το πόσο υπέροχα ταιριάζουν βέβαια όλα αυτά και με τον καφέ μου, είναι νομίζω περιττό να το αναφέρω, αλλά ας όψεται η άνοιξη που πλησιάζει και το καλοκαίρι που την ακολουθεί...


Αυτά τα λίγα λοιπόν για τις θήκες που αγαπήσατε και στέλνω τους αγωνιστικούς μου χαιρετισμούς σε εσάς που ξεκινάτε την οργάνωση για το γενέθλιο πάρτι του παιδιού σας!

Καλημέρα σε όλους εκεί έξω!

Litsa

6 σχόλια:

  1. Ξεσηκώστρα είσαι και μάλιστα μεγάλη!!! Αλλά είναι ένας λόγος για να σ'αγαπώ 💕

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Μία υπέροχη εφαρμογή και τα γλυκάκια πανέμορφα.Μόλις ψήνεται το δικό μου κέικ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Συγχαρητήρια για το blog σας. Οι θήκες πραγματικά κάνουν την διαφορά και δίνουν μια άλλη αίσθηση στα πάρτυ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Το μήνυμα δεν είναι σπαμ!
    Μπαίνω τυχαία σε μπλόγκ που βρίσκω από φίλους. Έχω δύο βιβλία που θα σας φανούν πολύ χρήσιμα. Στείλτε μου ένα μήνυμα εδώ mihkour@hotmail.com
    Θα σας τα στείλω ΦΥΣΙΚΑ χωρίς καμία δική σας υποχρέωση ΕΚΤΟΣ από το να τα δώσετε στους γνωστούς σας!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Get 15% OFF charles bentley discount code with our free Discount Codes, Voucher Codes and Promo Codes. Updated on a daily basis so that you save maximum on your order at charles bentley !!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. It is so wonderful of you for sharing the knowledge you have with everyone else. Your blog kept me hooked from the beginning till the end and the words you have chosen were easy to understand.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΤΙ ΣΚΕΦΤΕΣΤΕ;
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ ΤΟ... ΘΑ ΧΑΡΩ!