Δευτέρα 24 Μαρτίου 2014

Διακοσμώντας τραπέζια στη Leroy Merlin

Πριν λίγες ημέρες βρέθηκα στον εξωτερικό χώρο του καταστήματος Leroy Merlin Θεσσαλονίκης, να διακοσμώ τραπέζια... Η αλήθεια είναι, ότι στην αρχή ενθουσιάστηκα με την ιδέα, έπειτα προβληματίστηκα, αφενός γιατί ο ελεύθερος χρόνος μου είναι πολύ περιορισμένος και αφετέρου, γιατί είναι εντελώς διαφορετικό να διακοσμείς έναν μεγάλο χώρο, που δεν είναι το σπίτι σου. Τελικά, δέχτηκα την πρόταση, μιας και είμαι των προκλήσεων...


Όχι, μη φανταστείτε ότι έκανα κάτι πολύ εντυπωσιακό. Απλά και καθημερινά πράγματα, που όμως ανανέωσαν το χώρο, ο οποίος ήταν εντελώς απρόσωπος. Είχα στη διάθεσή μου 3 ώρες, ώστε να επιλέξω τα αντικείμενα και τα υφάσματα που θα στόλιζαν τα  οκτώ τραπέζια και βέβαια να τα διακοσμήσω. 
Από το κατάστημα μπόρεσα να επιλέξω κεριά, υφάσματα, φανάρια, κασπώ, γλάστρες, κηροπήγια, πέτρες, βάζα και φυσικά φυτά. Τα υπόλοιπα χρηστικά αντικείμενα, ήταν από διπλανό κατάστημα.
Έτσι λοιπόν προέκυψαν:
Ένα τραπέζι... λίγο θαλασσινό.


Τα τραπέζι με τις φραουλιές.


Το καλοκαιρινό, με τις ελιές και τα λευκά φανάρια.


Το παρακάτω, για το οποίο χρησιμοποίησα φέτες κορμού για να τοποθετήσω τα μπολάκια, αλλά και για να στήσω τις γλάστρες με το δενδρολίβανο.


Και τα υπόλοιπα τέσσερα τραπέζια, πολύχρωμα και ανοιξιάτικα.


Στο πλεκτό λευκό καλάθι, φύτεψα μικρά κακτάκια σε διάφορα χρώματα, το οποίο θα κάνω σίγουρα και στο σπίτι, γιατί το αποτέλεσμα είναι πολύ εντυπωσιακό από κοντά.


Και παρόλο που το ίδιο βράδυ έπιασε δυνατός αέρας, με αποτέλεσμα να επικρατήσει ένας μικρός χαμός, αφού πολλά από τα αντικείμενα έπεσαν, χάθηκαν, σκονίστηκαν κλπ (ευτυχώς που τα περισσότερα τα είχα σταθεροποιήσει με πέτρες και αυτοκόλλητη ταινία), εγώ κρατάω την εμπειρία, που ήταν για μένα ξεχωριστή και πρωτόγνωρη!

Σας στέλνω τα φιλιά μου και τις ευχές μου για μια όμορφη εβδομάδα! Γιορτινή εβδομάδα, που σίγουρα θα μας φανεί μικρότερη.
Καλημέρα φίλοι αγαπημένοι και σας ευχαριστώ πολύ για όλα τα σχόλια και τα "like" στην προηγούμενη ανάρτηση. Φαίνεται πως είχαμε όλοι ανάγκη την άνοιξη... ε;


Litsa

 Επισκεφθείτε το "Home"  στο facebook

14 σχόλια:

  1. Καλημέρα!!!!Τι ομορφιά. Τα έκανες πραγματικά όμορφα. Ψηφίζω ελιές και φαναράκια, πολύ δροσερό και καλοκαιρινό! όλα τέλεια, έβγαλες το άχτι σου στην δημιουργικότητα...Μπράβο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Συγχαρητήρια Λίτσα! όλα πανέμορφα! Και εδώ που τα λέμε δεν είναι κι εύκολο να διακοσμείς τόσα τραπέζια με διαφορετικό τρόπο. Ουτε ένα, ούτε δυο....Μάλιστα την Παρασκευή ήμουν στο Leroy , δεν ήξερα όμως να τα θαυμάσω και από κοντά. Πάντα τέτοιες προκλήσεις έυχομαι. Καλημέρα και καλή εβδομάδα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Αφού είσαι ανοιχτή σε προσκλήσεις, δεν έρχεσαι να διακοσμήσεις και τα δικά μου; Χαχα :)
    Υπέροχη δουλειά, πάντα τέτοια!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. αυτό με τα δεντρολίβανα είναι το αγαπημένο μου μαζί με το θαλασσινό!! Υπέροχη δουλειά Λίτσα!! Μπράβο!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Good job! Το πράσινο άσπρο με το δεντρολίβανο μου άρεσε πολύ. Αυτό το 3ωρο δεν σε άγχωσε; Να έχεις τόσο "υλικό" στην διάθεσή σου και μόνο 3 ώρες να το αξιοποιήσεις;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Έκανες εξαιρετική δουλειά!
    Το ότι κάτι είναι απλό δεν σημαίνει ότι δεν μπορεί να είναι και εμπνευσμένο και καλόγουστο, ίσα-ίσα.
    Καλή συνέχεια, φιλιά!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Μπραβο Λιτσα!! Υπεροχη δουλεια σε ελαχιστο χρονο!!!!!!!!!!
    Εγω δυο ωρες χρειαζομαι τουλαχιστον για να κανω τη βολτα μου στο μαγαζι αυτο. Αγχωθηκα οταν διαβασα ποσο χρονο ειχες και ποσα επρεπε να κανεις :)
    Περισσοτερο απο ολα μου αρεσε εκεινο με τους κορμους δεντρων και τις πρασινες αποχρωσεις :)

    Καλη εβδομαδα!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Υπεροχες ιδεες; μας εδωσες!!!Σ'ευχαριστουμε!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Wow!
    Δύσκολο, πολύ δύσκολο project, αλλά τα κατάφερες περίφημα!
    Πραγματικά κάθε τραπέζι έχει το δικό του χαρακτήρα!
    Μου αρέσουν οι επιλογές σου!
    Φιλιά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Καταπληκτικό αποτέλεσμα. Η αληθεια είναι οτι είναι πολύ σημαντικό να βλέπεις τα αντικέιμενα σε ενα μαγαζί στολισμένα. Πρωτον κάνει την βόλτα του αγοραστη πιο ευχάριστη. Και δευτερο δίνει ιδεες πως να διακοσμήσεις το δικό σου χώρο χρησιμοποιώντας αντικείμενα από το μαγαζί. Ειλικρινά οι ιδεες σου με μαγεψαν. Δεν ξέρω πιο να επιλέξω αλλά να σου πω την αλήθεια δεν νομίζω οτι χρειαζεται. Μπορώ να τα δοκιμάσω ολα. Μου αρέσουν οι αλλαγές.
    Φιλάκια πολλά

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Καταρχήν να συγχαρώ αυτόν που είχε την ιδέα να σε "προκαλέσει"!!! Σε ξέρει καλά και εσένα και τα ταλέντα σου Λιτσάκι:)
    Μου άρεσαν όλα όσα στόλισες αλλά επιλέγω αυτό με τις ελιές και τα φαναράκια αλλά και τα τελευταία τα πολύχρωμα.
    Νομίζω πως ήρθε η ώρα να ασχοληθείς και επαγγελματικά με τη διακόσμηση!!! Αφου "το χεις" κορίτσαρε!!!
    (Εχουμε και το τρέξιμο με τα γενέθλια των τέκνων μας οι μάνες !!! Φωτιά στα μπατζάκια μας!!!)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Λίτσα μου, τι καταπληκτική πρόταση σου έκαναν! Χαίρομαι πολύ για σένα! :) Τα Leroy τα ευχαριστιέμαι σε κάθε επίσκεψη. Κάπως νιώθω πάντα ότι μου κινητοποιούν τη δημιουργικότητα. Πολλά φιλιά

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. επαγγελματικό αποτέλεσμα!πολλά συγχαρητήρια!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Μπράβο που δέχθηκες!!!!!!εκανες υπέροχη δουλεια ..επαγγελματικη !!αψογα και πανέμορφα όλα!!!!!!μπράβο!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΤΙ ΣΚΕΦΤΕΣΤΕ;
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ ΤΟ... ΘΑ ΧΑΡΩ!