Μη μου πείτε ότι καταφέρατε να πετάξετε χαρταετό! Εμείς φυσικά το αφήσαμε για αργότερα, αφού στα μέρη μας η μούχλα και η βροχή είναι... άνευ προηγουμένου!
Δεν πτοηθήκαμε όμως, μαζευτήκαμε με αγαπημένους συγγενείς στο σπίτι των ΚαΠα και το γλεντήσαμε με τον τρόπο μας!
Φορέσαμε όλοι από κάτι μικρό και τρελιάρικο στο κεφάλι μας, ετοιμάσαμε νηστίσιμα γεύματα και επιτέλους γνωρίσαμε από κοντά το νέο μέλος της οικογένειάς μας, το μικρό μας ανίψι, που είναι σκέτη ζάχαρη! Βέβαια, δεν έβγαλα ούτε μια φωτογραφία, άφησα το έργο αυτό εξολοκλήρου στην αδερφή μου (δείτε ΕΔΩ τα μασκαρέματά μας).
Το μόνο που φωτογράφισα, είναι τα γλυκάκια που έφτιαξα, ελαφριά και νηστίσιμα και αυτά. Τρουφάκια με χουρμάδες και χαλβά (κλικ) και δαμάσκηνα γεμιστά με χαλβά, βουτηγμένα σε κουβερτούρα (κλικ). Είναι τόσο νόστιμα, ειδικά τα δεύτερα, που τα συνιστώ ανεπιφύλακτα!
Στο θέμα μας τώρα!
Σήμερα βγήκε το τρίτο τεύχος του περιοδικού Cook Craft Create, το οποίο είναι άκρως ανοιξιάτικο. Αυτό σημαίνει ότι είναι γεμάτο χρώματα, λουλούδια φυσικά και υφασμάτινα, ελαφριές συνταγές και όμορφες ιδέες.
Το θέμα που διάλεξα είναι η μεταμόρφωση των γυάλινων βάζων. Μια κατασκευή που είχα κάνει και πριν δύο χρόνια και είναι από τις δημοφιλέστερες αναρτήσεις του blog.
Φαίνεται πως το θέμα αυτό αγαπήθηκε πολύ, οπότε σκέφτηκα να το επαναλάβω, μόνο που τώρα χρησιμοποίησα παστέλ χρώματα και διαφορετική τεχνική.
Για περισσότερες λεπτομέρειες ρίξτε μια ματιά στο νέο τεύχος του Cook Craft Create (κλικ), το οποίο σίγουρα θα σας ανεβάσει τη διάθεση.
Εύχομαι καλή εβδομάδα και που θα πάει, θα ανοίξει ο καιρός! Λίγο έμεινε...
Δεν πτοηθήκαμε όμως, μαζευτήκαμε με αγαπημένους συγγενείς στο σπίτι των ΚαΠα και το γλεντήσαμε με τον τρόπο μας!
Φορέσαμε όλοι από κάτι μικρό και τρελιάρικο στο κεφάλι μας, ετοιμάσαμε νηστίσιμα γεύματα και επιτέλους γνωρίσαμε από κοντά το νέο μέλος της οικογένειάς μας, το μικρό μας ανίψι, που είναι σκέτη ζάχαρη! Βέβαια, δεν έβγαλα ούτε μια φωτογραφία, άφησα το έργο αυτό εξολοκλήρου στην αδερφή μου (δείτε ΕΔΩ τα μασκαρέματά μας).
Το μόνο που φωτογράφισα, είναι τα γλυκάκια που έφτιαξα, ελαφριά και νηστίσιμα και αυτά. Τρουφάκια με χουρμάδες και χαλβά (κλικ) και δαμάσκηνα γεμιστά με χαλβά, βουτηγμένα σε κουβερτούρα (κλικ). Είναι τόσο νόστιμα, ειδικά τα δεύτερα, που τα συνιστώ ανεπιφύλακτα!
Σήμερα βγήκε το τρίτο τεύχος του περιοδικού Cook Craft Create, το οποίο είναι άκρως ανοιξιάτικο. Αυτό σημαίνει ότι είναι γεμάτο χρώματα, λουλούδια φυσικά και υφασμάτινα, ελαφριές συνταγές και όμορφες ιδέες.
Το θέμα που διάλεξα είναι η μεταμόρφωση των γυάλινων βάζων. Μια κατασκευή που είχα κάνει και πριν δύο χρόνια και είναι από τις δημοφιλέστερες αναρτήσεις του blog.
Βάφοντας βάζα: Μάρτιος 2012 |
Φαίνεται πως το θέμα αυτό αγαπήθηκε πολύ, οπότε σκέφτηκα να το επαναλάβω, μόνο που τώρα χρησιμοποίησα παστέλ χρώματα και διαφορετική τεχνική.
Βάφοντας βάζα: Μάρτιος 2014 |
Για περισσότερες λεπτομέρειες ρίξτε μια ματιά στο νέο τεύχος του Cook Craft Create (κλικ), το οποίο σίγουρα θα σας ανεβάσει τη διάθεση.
Και μην ξεχνάτε, αν θέλετε να στείλετε το δικό σας θέμα, μπορείτε να επικοινωνήσετε με την Αθηνά!
Εύχομαι καλή εβδομάδα και που θα πάει, θα ανοίξει ο καιρός! Λίγο έμεινε...
Καλημέρα!
Litsa
Καλημέρα αδερφή ...σήμερα έχει ήλιο...γκρρρρ! Τα βάζα είναι τέλεια τα αγαπώ!!!Τι χρώματα. Μπράβο και καλά στολίσματα!
ΑπάντησηΔιαγραφήΚαλημέρα Λιτσάκι... Αγαπημένα τα ανοιξιάτικα χρώματα... Καλή Σαρακοστή...πάω να σε διαβάσω στο cook,craft,create...!
ΑπάντησηΔιαγραφήΚαλημέρα κι από μένα! Τα γλυκάκια σου κολασμένα! Τα βαζάκια σου εμπνευσμένα! Πιθανότατα να τα φτιάξω κάποια στιγμή! Καλή εβδομάδα!
ΑπάντησηΔιαγραφήkathy by anthomeli
Καλημερα!!! Ουτε εμεις πεταξαμε χαρταετο ετσι οπως εβρεχε! Τελεια τα βαζακια παω να ριξω μελετη!
ΑπάντησηΔιαγραφήAx, τα θυμάμαι από τότε αυτά τα βάζα αλλά μου άρεσε και η καινούργια τεχνική! Ελπίζω να αξιωθώ να τα κάνω! ΦΙλάκια και Καλή Σαρακοστή! Κάλη
ΑπάντησηΔιαγραφήΠολύ όμορφα βγήκαν τα βάζα Λίτσα και φαίνονται και πανεύκολα. Καλημέρα & καλό μήνα
ΑπάντησηΔιαγραφήκαλημέρα Λιτσάκι!! Τι ωραία ιδέα!! Το διάβασα και στο περιοδικό!! πολλά φιλιά και καλή Σαρακοστή!!
ΑπάντησηΔιαγραφήΚαλημέρα Λιτσακι
ΑπάντησηΔιαγραφήΤα σοκολατακια δαμάσκηνο -χαλβάς ήταν απερίγραπτα νόστιμα θα τα φτιάξω οπωσδήποτε .Συγχαρητήρια για μια φορά ακόμη για το περιοδικό σας.Φιλάκια πολλά και σβουριχτά στα αγόρια μου.
το έχω ήδη κατεβάσει και το βραδάκι θα το διαβασω!!!!!
ΑπάντησηΔιαγραφήΛιτσάκι μου άλλη μια όμορφη ιδέα από σένα. Τα λατρεύω τα παστέλ που χρησιμοποίησες. Μπράβο σου για άλλη μια φορά. Καλό μήνα Λιτσάκι :)
ΑπάντησηΔιαγραφήΠολύ όμορφα όλα
ΑπάντησηΔιαγραφήΦιλακια ...
τα βαζα ειναι υπεροχα αλλα και η δουλεια σας στο περιοδικο μπραβο για ολα
ΑπάντησηΔιαγραφήωραια η ιδεα με τα βαζα!τους πάνε τοοοσο τα παστελ χρωματα!
ΑπάντησηΔιαγραφήΑυτά τα δαμάσκηνα γεμιστά με χαλβά και με επικάλυψη κουβερτούρας, μου άνοιξαν την όρεξη. Όχι ότι μου είχε κλείσει ποτέ η όρεξη...αλλά τα λαχτάρισα βρε παιδί μου. Με το που θα γεννήσω με το καλό, για μία εβδομάδα θα αρχίσω τις διατροφικές διαστροφές (τα δαμασκηνάκια σου, σοκολάτα, σοκολατάκια και όλα τα συναφή) και μετά θα αρχίσω τη δίαιτα. Να πάρω το αίμα μου πίσω :)
ΑπάντησηΔιαγραφήΤα βαζάκια, πολύ όμορφη ιδέα!
χρησιμοποίησα την τεχνική που εφάρμοσες στα βαζάκια . αν θες κοίτα εδώ http://all-about-arts-gr.blogspot.gr/2014/09/blog-post.html
ΑπάντησηΔιαγραφή