Δευτέρα 20 Μαρτίου 2017

Το στεφάνι της κουζίνας ντύνεται ανοιξιάτικα

Το στεφάνι της κουζίνας το γνωρίζετε πια, τουλάχιστον κάποιοι από εσάς. Κάθε εποχή αλλάζει, μια ντύνεται με καλοκαιρινά φρούτα, άλλοτε με χάρτινα λουλούδια κλπ.

Αυτή τη φορά αποφάσισα να το στολίσω με χρωματιστά φτερά και χάρτινες θήκες για muffins. Βρήκα στην αγορά φτερά σε όμορφα χρώματα και τους έδωσα λίγη λάμψη, κάνοντάς τους μερικές χρυσές και χάλκινες πινελιές. 


Αρχικά είχα σκοπό να στολίσω το στεφάνι μόνο με φτερά, αλλά μου φάνηκε "φτωχό". Ψάχνοντας για κάτι επιπλέον στα ντουλάπια μου, είδα αυτές τις χάρτινες θήκες για muffins. Έχουν όμορφο σχέδιο και είναι τα χρώματα τους ανοιξιάτικα, οπότε το "κλικ" έγινε αμέσως στο μυαλό μου.


Πήρα σχοινί και χάντρες, τρύπησα τις θήκες, πέρασα το σχοινί από το άνοιγμα κι έπειτα πέρασα τις χάντρες, σταθεροποιώντας τες με κόμπους.


Το αποτέλεσμα με ικανοποίησε, για την ακρίβεια με ενθουσίασε. Δε χρειάστηκε να φτιάξω πάνω από έξι.


Το στεφάνι στολίστηκε με τόσο απλά υλικά και με αντικείμενα που είχα ήδη στο σπίτι, εκτός από τα φτερά φυσικά. Σκέφτηκα ότι είναι μια όμορφη διακοσμητική ιδέα και για πάρτι... φταίει μάλλον το ότι πλησιάζουν τα γενέθλια των αγοριών, οπότε το μυαλό μου είναι επικεντρωμένο εκεί. Ο νους μου στις γιορτές και τα πανηγύρια που λένε χοχο.


Το σίγουρο είναι ότι μπαίνοντας στην κουζίνα υψώνω πάντα το βλέμμα μου, να το γεμίσω με χρώματα έντονα ακόμη και τις μουντές ημέρες.


Καλή εβδομάδα φίλοι αγαπημένοι. Άνοιξη και επίσημα πια!


Litsa


 Επισκεφθείτε το "Home"  στο facebook

4 σχόλια:

  1. Τι ωραια ιδεα Λιτσακι!!!!!κριμα που στο δικο μ φωτιστικο δεν μπορει να εφαρμοστει!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Α, Λιτσάκι εμένα οι θήκες έτσι όπως τις έφτιαξες μου αρέσουν και μόνες τους χωρίς το στεφάνι! Και τα φτερά πόσο όμορφα! Κουκλίστικη ιδέα φιλενάδα. Σμουτς!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Έφτασε επιτέλους η άνοιξη!!! Όλο χρωμα η κατασκευή σου. Όπως αρμόζει στην εποχή.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΤΙ ΣΚΕΦΤΕΣΤΕ;
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ ΤΟ... ΘΑ ΧΑΡΩ!