Δευτέρα 17 Μαρτίου 2014

Το παραγωγικό μας Σαββατοκύριακο

Πέρα από παραγωγικό, θα μπορούσα να χαρακτηρίσω αυτό το Σαββατοκύριακο και δημιουργικό. Δημιουργικό όχι μόνο για εμένα, μα και για τον Ορφέα, που τον έπιασα να ζωγραφίζει τους τοίχους του σπιτιού. Ευτυχώς ξεδίπλωσε το ταλέντο του με μολύβι, οπότε κατάφερα να εξαφανίσω το δημιούργημά του, το οποίο μου το θυμίζουν μόνο κάτι αχνοί λεκέδες...

Πέρα από αυτό, ξεχυθήκαμε στους αγρούς και μαζέψαμε τα πρώτα λουλούδια.


Φτιάξαμε με τον Φαίδωνα muffins, τα οποία έγιναν κακομούτσουνα, αφού δεν περιέχουν αλεύρι και βούτυρο, αλλά είναι φτιαγμένα με σιμιγδάλι και ναι, είναι πολύ νόστιμα. Δεν κολλάμε στην εμφάνιση!


Εγώ άρχισα να πειραματίζομαι και να καταπιάνομαι με διάφορες συνταγές, κάνοντας έτσι δοκιμές για το επερχόμενο πάρτι των αγοριών. Ναι, έχω κόψει και λιώσει άπειρη κουβερτούρα, ενώ τα φρούτα του δάσους πρωταγωνιστούν - για την ώρα, αργότερα μπορεί ν' αλλάξω γνώμη. 
Ευτυχώς τα γλυκά δεν τα καταναλώνω εγώ, αλλά φεύγουν κάθε πρωί πακέτο με τον Ανδρέα, ο οποίος τα δοκιμάζει με τους συναδέλφους του κι έπειτα μου μεταφέρει τις παρατηρήσεις τους. Οι καλύτεροι κριτές!


Το καλύτερο βέβαια είναι, ότι έβαλα στη μέση τις κούτες και έβγαλα τα ανοιξιάτικα. Αχ ναι, άρχισε ν' απλώνεται στο σπίτι μια ζωηράδα, μια ωραία φρεσκάδα και χρώμα, χρώμα χρώμα!


Ο δε καιρός, υπέροχος! Ο ήλιος δήλωσε το παρόν του τις τελευταίες ημέρες κι ελπίζω να συνεχίσει! Ε, μα όπως και να 'χει, ο χειμώνας αποτελεί παρελθόν για φέτος.
Καιρός να φυτέψουμε λουλούδια, να σκαλίσουμε κήπους, να καθαρίσουμε μπαλκόνια.


Καλημέρα αγαπημένοι φίλοι! Καλή εβδομάδα σε όλους!

Litsa

 Επισκεφθείτε το "Home"  στο facebook

12 σχόλια:

  1. Μια ανάρτηση γεμάτη χρώματα και αρώματα...και ναι ο χειμώνας έφυγε! Καλημέρα και καλή εβδομάδα :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Καλημέρα φωτεινή. Φιλιά στο μεγάλο ζωγράφο...και στο ζαχαροπλάστη!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ζήλεψα τα λουλούδια σας είναι πανέμορφα. Για πες τις γάτες τις έδιωξες τελικά από το μπαλκόνι;Φιλάκια πολλά στα αγόρια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ανυπομονώ να βγούμε έξω! Μ έχει πιασει εκείνη η χειμερινή κούραση που εμφανίζεται κάθε Άνοιξη! άντε να περάσει κι αυτό!
    Kathy by anthomeli

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Όμορφη ανάρτηση με πολλά χρώματα.
    Φιλάκια ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΑΦΡΟΔΙΤΗ ΠΟΥΛΙΔΟΥ17 Μαρτίου 2014 στις 9:10 μ.μ.

    PERIMENOYME THN SYNTAGH TVN MAFFINS...YPEROXO SK...FILIA POLLA

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Καλή βδομάδα να έχουμε! Μου έφτιαξες το κέφι με τόσα χρώματα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Πολύ όμορφο μπλογκ. Έχει τύχει να ξαναπεράσω τυχαία και μετά να ξεχάσω που το βρήκα. Αλλά σήμερα σε ξαναπέτυχα :) και θα το θυμάμαι!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Όντως δημιουργικό το Σ/Κ σας Λίτσακι! Μπήκε η Άνοιξη και χρειαζόμαστε ανανέωση! Τι όμορφες οι τουλίπες σου, πόσο τις αγαπώ! Καλή εβδομάδα να έχεις...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Η ανοιξη σε γεμίζει πάντα αισιοδοξία. Οσο για τους λεκέδες ειναι απλά μια καλλιτεχνική εκφραση. Δοκίμασε μωρομαντηλα για τα υπολλείματα.
    Φιλάκα πολλά

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. έβγαλες τα πάντα φωτογραφία εκτός από το αριστούργημα του παιδιού;;;;;;
    Άμα θες στείλε ταπεράκια και απο εδώ! Είμαι κι εγώ πολύ καλός κριτής!! ;)

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΤΙ ΣΚΕΦΤΕΣΤΕ;
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ ΤΟ... ΘΑ ΧΑΡΩ!