Πέμπτη 17 Οκτωβρίου 2013

Η Αλίκη και τ' αγόρια μου στη χώρα των θαυμάτων

Τ' αγόρια μας ζουν σ' έναν κόσμο μαγικό!
Έναν κόσμο παραμυθένιο, δίχως τέρατα, φόβους και άγχη, αλλά γεμάτο ένταση, αδρεναλίνη, ταχύτητα και μπόλικη μαγεία.
Επιβιβάζονται στο δικό τους Πολικό Εξπρές και ταξιδεύουν σε μέρη που μόνο στα όνειρά μας έχουμε δει. Βλέπουν τοπία απερίγραπτης ομορφιάς και οι γραμμές του τρένου τους περνούν από τις πιο απόκρημνες πλαγιές και τις ψηλότερες γέφυρες, σκαρφαλώνοντας έτσι στα επιβλητικότερα βουνά.
Ρίχνουν κάρβουνο ασταμάτητα, αψηφώντας το κρύο και τον πάγο, γιατί πρέπει να φτάσουν στην ώρα τους στον προορισμό τους. Κανείς και τίποτα δεν θα τους σταθεί εμπόδιο!


Οδηγούν τα αγωνιστικά τους αυτοκίνητα και τρέχουν με ιλιγγιώδη ταχύτητα. Κάνουν τα πιο τρελά πράγματα! Παίρνουν απότομα τις στροφές, κινούνται σε δυο τροχούς, αγωνίζονται με την όπισθεν, τραβάνε χειρόφρενο κι αν τουμπάρουν βγαίνουν πάντα αλώβητοι.



Τριγύρω βρίσκονται ασθενοφόρα, ελικόπτερα, περιπολικά, πυροσβεστικά για να βάλουν τάξη στο χάος! Ακόμη κι αεροπλάνα, τα οποία φυσικά πιλοτάρουν οι ίδιοι, αφού είναι και άριστοι πιλότοι.


Όσο για τ' αυτοκίνητά τους, είναι τα πιο τρελά εργαλεία που υπάρχουν! Κάθε φορά οδηγούν διαφορετικό για να μην βαριούνται, μα τα βράδια περιφέρονται σε δρόμους πολυσύχναστους με δυο λαμπερά αγωνιστικά, που φεγγίζουν στο σκοτάδι, για να μην περνούν απαρατήρητοι, μαρσάροντας δυνατά.


Τ' αγόρια μας έχουν φίλους που δεν γνώρισαν ποτέ από κοντά, αλλά μιλούν γι αυτούς σαν να τους ξέρουν καλά. Φίλους σαν την Αλίκη.
Η μικρή Αλίκη, επέλεξε μαζί με την μαμά της, να στείλει από ένα δώρο στον Φαίδωνα και τον Ορφέα.


Και ξάφνου τ' αγόρια μεταμορφώθηκαν σε σούπερ ήρωες! Ο Super Jaco κι ο Panthero μπούκαραν ξαφνικά σαν μικροί ανεμοστρόβιλοι στο σπίτι και τάραξαν την ησυχία του με φωνές, τσιρίδες, κακαρίσματα, σπρωξιές, τρεχάλες κι ουρλιαχτά. Ενθουσιασμένοι κι ασυγκράτητοι, συνεργάστηκαν, σκαρφάλωσαν παντού, πέταξαν ψηλά και χρησιμοποιώντας τις σούπερ δυνάμεις τους, έσωσαν όσους κινδύνευαν. 
Τελικά ξεκουράστηκαν, νιώθοντας ευτυχία κι ικανοποίηση!


Αλλά ακόμη και οι ήρωες έχουν τις αδυναμίες τους, γι αυτό ο Super Jaco χτύπησε ένα tattoo χαμηλά στην πλάτη και για δες τι γράφει:


Αχ η μανούλα! Η μανούλα, που βγήκε επίσης κερδισμένη, αφού τα δώρα των αγοριών ήταν μέσα σε υφασμάτινη σακούλα, η οποία είναι πολύ σικάτη κι εξυπηρετική. 


Όμως ξέρετε κάτι; Δεν θα με πείραζε καθόλου να ζω κι εγώ στον κόσμο τους, σ' αυτόν τον μαγικό κόσμο, που άφησα πίσω μου πριν χρόνια. Στον κόσμο τους, όπου τα πάντα είναι πιθανά, δυνατά και εφικτά και που για να πετάξεις ψηλά, δε χρειάζεται τίποτα περισσότερο από λίγη χρυσόσκονη...


Litsa

Υ.Γ. ευχαριστούμε πολύ το Alice on board για τα δώρα και περισσότερο για τον ενθουσιασμό και την ευτυχία που χάρισε στ' αγόρια.
Το Alice έχει υπέροχα πράγματα, φιλικά προς τα παιδιά και το περιβάλλον. Και αν νομίζετε ότι απευθύνεται μόνο στους μικρούς μας φίλους χμμμ... μάλλον κάνετε λάθος, αφού εγώ λάτρεψα τις θερμομονωτικές τσάντες φαγητού και την αστεράτη τσάντα



Επισκεφθείτε το "Home" στο facebook 

6 σχόλια:

  1. Σούπερ,σούπερ, σούπερ! Το κολάζ με τις φατσούλες τους να παίζουν το καινούργιο τους παιχνίδι καταπληκτικό. Ολα τα συναισθήματα απεικονισμένη με μερικά κλικ κλικ!!! Καλά παιχνίδια!!! Κάλη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. καλα και φωσφοριζε αυτοκινητακια και σουπερ ντουπερ ηρωες εισαστε μοναδικοι πολλα πολλα φιλια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. εμένα μου άρεσε η κόκκινη μπαλαρίνα στην τελευταία φωτό!!! (άσχετο;) Julie

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Καλέ είναι ωραίος ο κόσμος σας! Ειδικά οι σούπερ ήρωες...σούπερ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΤΙ ΣΚΕΦΤΕΣΤΕ;
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ ΤΟ... ΘΑ ΧΑΡΩ!