Τετάρτη 30 Νοεμβρίου 2016

Οι πέτρες σε καλλιτεχνικό bazaar

Χάθηκα πάλι, αλλά ο λόγος είναι καθαρά δημιουργικός. 
Εδώ και χρόνια πριν τα Χριστούγεννα δηλώνω πάντοτε παρούσα με εορταστικές αναρτήσεις, μόνο που φέτος έπεσαν όλα μαζεμένα και δεν πρόλαβα. Φταίει που αποφάσισα για πρώτη φορά να λάβω μέρος σε ένα καλλιτεχνικό μπαζάρ, στο οποίο φυσικά  έπρεπε να έχω υλικό να παρουσιάσω. Έτσι, μέρα νύχτα σχεδόν ζωγράφιζα πέτρες και ξύλινα στολίδια, τις τελευταίες μέρες μάλιστα πολύ εντατικά! Το σπίτι και το γραφείο μου έμοιαζαν με εργαστήρι. Παντού πέτρες, ξύλα, χρώματα, πινέλα, χαρτιά, σημειώσεις, ένας χαμός!



Τελικά κατάφερα να ζωγραφίσω αυτές τις ξύλινες ροδέλες, που μεταμορφώθηκαν σε χριστουγεννιάτικα στολίδια...


...και έτοιμα πια μπήκαν στα σακουλάκια τους. 


Ετοίμασα γούρια σε διάφορα σχέδια, τα οποία κάποιοι από εσάς όταν τα είδατε τα αγαπήσατε και σας ευχαριστώ πολύ γι αυτό και για κάθε ενθαρρυντικό μήνυμα!


Έφτιαξα λίγα πιατάκια κοσμημάτων, ειδικά για όσους βγάζουν τα δαχτυλίδια ή τα σκουλαρίκια τους όταν επιστρέφουν σπίτι. Είναι φτιαγμένα από πολυμερικό πηλό, είναι μικρά και θαυματουργά, αφού έτσι βρίσκεις πάντα τα κοσμήματά σου.


Και φυσικά το σημαντικότερο δημιούργημα... οι πέτρες! Μία μία ζωγραφίστηκαν στο χέρι, τελίτσα-τελίτσα με υπομονή κι επιμονή. Προέκυψαν πολλά και διαφορετικά σχέδια, αλλά και συνδυασμοί χρωμάτων.
Επέλεξα να ετοιμάσω μια σειρά από γυναικεία κύρια ονόματα, τα οποία όμως μπορούν να "σταθούν" και ως ουσιαστικά.


Πέτρες ως διακοσμητικά αντικείμενα για το σπίτι ή και το γραφείο με τα μηνύματα: Home sweet home, happy και hello


Πέτρες σε παστέλ χρώματα, που με τα μηνύματά τους μας θυμίζουν να ονειρευόμαστε, να πιστεύουμε, ν' αγαπάμε και ν' αναπνέουμε...


Λίγες χριστουγεννιάτικες λόγω των ημερών που διανύουμε...


 Και τέλος μερικές πέτρες με απλά σχέδια.


Αν λοιπόν ζείτε στην Αθήνα και αυτό το Παρασκευοσαββατοκύριακο έχετε λίγο ελεύθερο χρόνο, αν έχετε διάθεση για βόλτα, αν θέλετε όλα τα παραπάνω να τα δείτε κι από κοντά, περάστε από το bazaar και θα χαρώ πολύ να σας δω, να τα πούμε και να γνωριστούμε! Θα είμαι εκεί!


Καλημέρα φίλοι αγαπημένοι!

Litsa

 Επισκεφθείτε το "Home"  στο facebook

15 σχόλια:

  1. Καλημέρα αδερφή μου!!!Είμαι τόσο περήφανη για εσένα και το κρυφό σου ταλέντο.Κάθε τι που φτιάχνεις είναι υπέροχο...τελικά αυτά τα δυο αριστερά χεράκια είναι μαγικά....Έχω εκστασιαστεί!!!!!Τα λατρεύω όλα και τα θέλω όοοολα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Φοβερή δουλεια!!! Μπράβο σου Λίτσα!!! Μένω Αθήνα και πραγματικά αν τα καταφέρω θα έρθω!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Φοβερή δουλειά Λίτσα μου! Τα κοιτάω και τα ξανακοιτάω και δεν χορταίνω τα χρώματα και τα διαφορετικά σχέδια. Μπράβο κορίτσι μου & εύχομαι κάθε επιτυχία!!!

    ΥΓ: Μήπως να σκεφτόσουν την ιδέα ενός διαδικτυακού μαγαζιού για να ταξιδέψουν όλα αυτά τα όμορφα όσο πιο μακριά γίνεται; Λέω εγώ τώρα...

    Φιλιά και καλή σου μέρα!

    http://artdecorationcrafting.blogspot.gr/

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Είναι πολύ όμορφα, μα ακόμη πιο όμορφο είναι που μας δίνεις μικρές ματιές από το καλοκαίρι μέχρι τώρα στην εξέλιξη αυτού του ταλέντου σου και μοιραζόμαστε κι εμείς τη χαρά σου.
    Καλή επιτυχία στο Bazaar!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. τι όμορφα χρώματα!και πόση δουλεια για να ετοιμαστούν!
    καλή επιτυχία στο bazaar!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Είναι όλα τέλεια!!!!!Κρίμα που δεν ζω στην Αθήνα!!!!!! Καλη επιτυχία στο bazaar!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Λιτσάκι μου αγαπημένο στα χω πει και θα στα ξαναπώ: Είναι καταπληκτικά όλα όσα δημιουργείς, φωνάζουν "τρυφερότητα" και "αγάπη", είσαι ταλεντάρα, είσαι ψυχάρα!!!! Χαίρομαι πραγματικά που ανακάλυψες το ταλέντο σου αυτό και το εξέλιξες και θα συμφωνήσω με τη Χριστίνα παραπάνω, να το πας ένα βήμα παραπέρα:)
    Σου εύχομαι καλή επιτυχία στο μπαζάρ που ξέρω ότι θα σκίσεις και να είσαι πάντα έτσι δημιουργική και γεμάτη έμπνευση!!!!
    Σου στέλνω μεγάλη αγκαλιά!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Τέλεια όλα!!Καλές δημιουργικές και ευτυχισμένες γιορτές!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Τι ομορφα πραγματα ειναι αυτα!!! Υπεροχα ολα! Καλα να περασεις και καλη επιτυχια στο Bazaar

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Τι ομορφιές είναι αυτές Λίτσα μου! Όλα καταπληκτικά, δεν ξέρω τι να πρωτοθαυμάσω! Πολλά φιλιά, καλή συνέχεια και καλή επιτυχία στο μπαζάρ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Πάντα χαζεύω τα όμορφα που δημιουργείς και καταπιάνεσαι κάθε φορά! Εύχομαι να πήγε τέλεια το bazaar γιατί τόσο τα στολίδια σου όσο και οι πετρούλες σου κλέβουν καρδιές! Καλή συνέχεια Λιτσάκι!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Καταπληκτικά όλα. Είσαι τόσο δημιουργική. Η αλήθεια είναι οτι και γω ήρθα στο μπλογκ σου για να δω πόσο ωραία θα στόλισες το σπίτι και φέτος. Καλές γιορτές.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Υπέροχα όλα Λίτσα!!!Εκτός από τις γνωστές πλέον πέτρες,αγάπησα τα πιατάκια με τον πολυμερικό πηλό,αλλά και τις ζωγραφισμένες ξύλινες φέτες!!!Καλημέρα!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Υπέροχη δουλειά! Το ένα καλύτερο από το άλλο! Και του χρόνου!
    Kathy

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΤΙ ΣΚΕΦΤΕΣΤΕ;
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ ΤΟ... ΘΑ ΧΑΡΩ!