Δευτέρα 7 Μαρτίου 2016

Βρες το δικό σου Πολικό Αστέρα

Η ανταπόκρισή σας στην προηγούμενη ανάρτηση ήταν συγκινητική, πραγματικά! Έλαβα σχόλια και μηνύματα τόσο ενθαρρυντικά, για τα οποία σας ευχαριστώ ειλικρινά!
Το ενδιαφέρον σας ήταν μεγάλο, μα είναι απόλυτα κατανοητό ότι κάποιοι αδυνατούν, τουλάχιστον για την ώρα, να διαθέσουν το ποσό των έξι συναντήσεων. Σας προτείνω λοιπόν μία εναλλακτική: το Polestar, το οποίο επίσης θα λειτουργήσει "ανεβαστικά" στην ψυχολογία σας.

Παρακολουθήστε ένα πεντάωρο workshop, έχοντας οδηγό σας την Νικόλ. Επενδύστε στον εαυτό σας και ψάξτε τον Πολικό σας Αστέρα. Το αστέρι εκείνο που θα γίνει η κινητήριος δύναμή σας και που, καθ' όλη τη διάρκεια της χρονιάς, θα λειτουργεί σαν φωτεινή πινακίδα, δείχνοντάς σας το δρόμο προς το στόχο και δίνοντάς σας τη δύναμη να κάνετε τις αλλαγές που ως τώρα αναβάλλατε... Μάλιστα η Νικόλ μου πρότεινε να κερδίσει κάποια από εσάς μία θέση στην ομάδα του επόμενου Polestar, που θα πραγματοποιηθεί στις 19 Μαρτίου. Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι δύο πολύ απλά βήματα:

1) Να μπείτε εδώ (κλικ) και να συμπληρώσετε τα στοιχεία σας στη φόρμα, γράφοντας στο "event code" τον κωδικό: FLPL
2) Να κοινοποιήσετε αυτή την ανάρτηση που διαβάζετε. 
Αν μάλιστα θέλετε να αφήσετε σχόλιο, αναφέροντας αυτά που θέλετε να αλλάξετε το 2016, είστε ελεύθεροι να το κάνετε!

Φυσικά και παρακολούθησα το Polestar και σας το προτείνω έχοντας προσωπική εμπειρία. Μετά από μία σειρά ασκήσεων και συζητήσεων, μέσα από τη διαδικασία του μοιράσματος, των εξομολογήσεων και κυρίως των συνειδητοποιήσεων, βρήκα το δικό μου Πολικό Αστέρα, ο οποίος με καθοδηγεί και με προτρέπει να συνεχίσω, ακόμη και τις στιγμές που η απογοήτευση φαίνεται να κυριαρχεί... κυρίως εκείνες τις στιγμές!

Βεβαίως δε θα λείψουν από τη συνάντηση τα υπέροχα ροφήματα, τα νόστιμα μεζεδάκια και τα μοναδικά γλυκά. Είπαμε άλλωστε, ότι οι θερμίδες που καταναλώνονται δίχως ενοχές, δεν πιάνουν τόπο, αλλά μετατρέπονται αμέσως σε ενέργεια!

Έτσι λοιπόν, το μόνο που σας χωρίζει από το να κερδίσετε μία θέση στο Polestar είναι τα δύο βήματα που ανέφερα παραπάνω. Η νικήτρια θα ανακοινωθεί στις 10 ΜαρτίουΓια περισσότερες και αναλυτικότερες πληροφορίες ρίξτε μια ματιά εδώ

Σεμινάριο για γυναίκες | life coaching Αθήνα | Καλλιθέα

Φίλοι αγαπημένοι, ξέρω ότι έχω χαθεί, μα κάποια γεγονότα με κάνουν να νιώθω "μαγκωμένη". Ένα από αυτά είναι και η περίπτωση του ανιψιού μου Παύλου, για τον οποίο σίγουρα πια θα έχετε ακούσει. Αν όχι, ρίξτε μια ματιά εδώ, ώστε να μάθετε περισσότερα και να πάρετε όσες πληροφορίες χρειάζεστε για να βοηθήσετε, εφόσον μπορείτε και το επιθυμείτε. 

Ξέρω ότι τον τελευταίο καιρό η θεματολογία του blog έχει λιγάκι "ξεφύγει" από αυτή, με την οποία το έχετε συνδέσει. Παρόλα αυτά εξακολουθεί να είναι ένα blog με ιδέες και μικρές κατασκευές, με διακοσμητικές πινελιές και εύκολες συνταγές. Η άνοιξη μπαίνει επίσημα πια και το σπίτι έχει αρχίσει ήδη να ανανεώνεται, οπότε θα ακολουθήσουν και οι σχετικές αναρτήσεις. 

Καλημέρα φίλοι αγαπημένοι!
Νέα εβδομάδα, νέα εποχή, νέες ευκαιρίες! Έτσι μου αρέσει να λέω!
Καλή εβδομάδα σε όλους.

Ενημέρωση: η τυχερή που κληρώθηκε είναι η Μαρία Βασιλοπούλου.

Litsa

 Επισκεφθείτε το "Home"  στο facebook

6 σχόλια:

  1. Καλή εβδομάδα με θετικές σκέψεις!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αν βοηθήσουν οποιονδήποτε έχει την ανάγκη μας ,ακόμα και με συμβολικό ποσό ,θα ανέβει τόσο η ψυχολογία τους που θα φτάσουν σε δευτερόλεπτα στον Πολικό αστέρα ,μη σου πω και στο φεγγάρι!
    Ας ξεκουνηθούμε από τους καναπέδες μας ,ας σκεφτούμε πέρα από τον εαυτό μας και μετά θα χρειάζονται οι ψυχολόγοι τα μαθήματά μας ,όχι εμείς αυτούς!
    Ας τους χρειαστούμε μετά ,για να μας μαζέψουν από τους δρόμους χαχαχα
    Καλή συνέχεια Λίτσα!Όλα θα πάνε καλά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Καλή εβδομάδα και ότι,τι καλύτερο για τον Παύλο σας που πλέον ειναι Παύλος μας!!!! Ευχαριστούμε για την ευκαιρία Λιτσακι, θα ηταν τέλεια να κερδίσω!!! Για το 2016 θέλω να φροντίσω λιγο παραπάνω εμένα ;)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Αγαπημένη μου εσύ! Για τη Νικόλ στα έγραψα στην προηγούμενη ανάρτηση. Για τον Πάυλο "μας" έχω μόνο να πω πως είμαι σίγουρη πως θα γίνει καλά γιατί δεν μπορεί τέτοια λάμψη να σβήσει! Απλά δεν μπορεί!
    Προσωπικά έστειλα @ σε όλους τους φίλους κ γνωστούς μου και έχω τρελαθεί με την ανταπόκριση! Χωρίς να τον γνωρίζουν όλοι θέλησαν να συνεισφέρουν!!!! Τελικά υπάρχει ελπίδα στον κόσμο αυτό!! Στα δύσκολα φαίνεται η ανθρωπιά!!!
    Σου στέλνω τα πιο γλυκά φιλιά μου και πολλή πολλή αγάπη και δύναμη για την οικογένεια του Παύλου!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Α βρε Δημητρούλι τι ελπιδοφόρο μήνυμα! Σας ευχαριστούμε όλους από καρδιάς και ναι, γίναμε όλοι μια τεράστια αγκαλιά για τον Παύλο! Τι σπουδαίο!

      Διαγραφή
  5. Αχ. και πάλι αχ. Βρίσκομαι στο ιδιο σημείο για τους δικούς μου λόγους και εγώ. Στο γράψιμο είμαι και εγω πισω. Αλλα απο την άλλη ο χώρος αυτος είναι για να εκφράζουμε στιγμές της ζωής μας. Καλές, κακές. Για τον Παύλο έχω στεναχωρηθεί πολύ, το τελευταίο διάστημα ακούω συνεχώς τέτοιες ειδήσεις από φίλους και γνωστούς και κυρίως για παιδιά! Το χαστουκι μου το μεγάλο το έφαγα βέβαια 1 χρονο πριν όταν στενο πολυαγαπημενο οικογενειακό προσωπο αρρωστησε. Κουράγιο ευχομαι και μέσα απο την καρδιά μου έυχομαι να ξεπεραστει και ο Παυλος σας να βγει νικητής!!! Για το σεμινάριο δεν συμμετεχω γιατι ήδη έχω κλείσει θέση για 19/3. Φιλιά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΤΙ ΣΚΕΦΤΕΣΤΕ;
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ ΤΟ... ΘΑ ΧΑΡΩ!