Τρίτη 13 Οκτωβρίου 2015

Μικρές σπαζοκεφαλιές και το νέο τεύχος του Cook Craft Create

Ομολογώ ότι η επιστροφή μου μετά τις διακοπές του καλοκαιριού, δεν ήταν δυναμική. Τουλάχιστον όσον αφορά το blog, γιατί σε όλα τα υπόλοιπα τα καταφέρνω καλύτερα. Το blog όμως, όπως και το διαδίκτυο γενικότερα, έχουν παραμεληθεί και συνεπώς έχουν περάσει σε δεύτερη μοίρα, αφού προτεραιότητα έχουν τα σχολεία, τα διαβάσματα, οι δουλειές και φυσικά η απλή, απλούστατη καθημερινότητα, που από μόνη της είναι πολύ απαιτητική.
Παρόλα αυτά υπάρχουν και μικρές στιγμές ανάπαυλας, εκείνες που μας χαρίζουν μια μεγάλη ανάσα ξεκούρασης, εκείνες που οξυγονώνουν τον εγκέφαλο και τον ξυπνούν.
Τέτοια ήταν και η ημέρα που γιορτάσαμε τα γενέθλια του Ανδρέα. Έπεσαν φέτος ημέρα Κυριακή κι εγώ έσπαγα το κεφάλι μου για μέρες, σχετικά με την τούρτα που θα έφτιαχνα, μία που να μην μοιάζει με τις προηγούμενες (ruffle cake, σοκολατίνα και brownies). Έψαχνα κάτι με σοκολάτα, κάτι με κρέμα, κάτι με φρούτα εποχής, κάτι που να του αρέσει, κάτι που να αρέσει και σ' εμάς, έπειτα αγανάκτησα με την αναποφασιστικότητά μου και σκέφτηκα να του αγοράσω μία, όταν ξαφνικά, το σαββατόβραδο πριν τα γενέθλιά του, πήρα μια βαθιά ανάσα, οξυγονώθηκε ο μπουκωμένος μου εγκέφαλος και "άναψε" η ιδέα στο μυαλό μου! Τι πιο απλό, σκέφτηκα, από ένα κυριακάτικο πρωινό και μια τούρτα φτιαγμένη από τηγανίτες.
Και παρόλο που δεν έβαλα όλη μου την καλλιτεχνία, ώστε να είναι πιο ευπαρουσίαστη και όμορφη, τα αγόρια το χάρηκαν πολύ και άφησαν με το ζόρι μια τηγανίτα για τον γενεθλιάζοντα! Πάλι καλά...


Μια άλλη σπαζοκεφαλιά των τελευταίων εβδομάδων, ήταν το θέμα που έπρεπε να ετοιμάσω για το νέο τεύχος του Cook Craft Create. Η έμπνευση αποφάσισε να δραπετεύσει από το κουρασμένο μου μυαλό, με αποτέλεσμα να χάνω πολύτιμο χρόνο. Κι όταν επιτέλους αποφάσισα τι θα κάνω, εννοείται πως ήμουν στο "παρά πέντε" κι έτρεχα τελευταία στιγμή να τα προλάβω όλα.


Τέλος καλό, όλα καλά όμως κι όπως θα έχετε καταλάβει, το νέο τεύχος είναι φθινοπωρινό. Φυσικά δεν πρόκειται ν΄αποκαλύψω περισσότερα...


Σας παραπέμπω κατευθείαν στο ολόφρεσκο τεύχος του περιοδικού (κλικ), με την ελπίδα να σας αρέσει και να το απολαύσετε.Καλό ξεφύλλισμα και καλημέρα σε όλους εκεί έξω!

Litsa


 Επισκεφθείτε το "Home"  στο facebook

4 σχόλια:

ΤΙ ΣΚΕΦΤΕΣΤΕ;
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ ΤΟ... ΘΑ ΧΑΡΩ!