Παρασκευή 11 Απριλίου 2014

Λίγο από Πάσχα

Με τούτα και με κείνα, έχασα τις ημέρες και συνειδητοποίησα πριν δυο μέρες ότι η Μ. Εβδομάδα είναι μπροστά μας. Το καλύτερο βέβαια είναι, ότι εγώ η καλή σου, έβγαλα ολόκληρο πρόγραμμα για την Μ. Εβδομάδα - έχοντας ξεχάσει ότι είναι η Μεγάλη - δίχως να σκεφτώ τα παιδιά που θα είναι μαζί μου σπίτι, αφού τα σχολεία κλείνουν. Ωραία είμαι εγώ, ε;
Λίγο τα γενέθλια των αγοριών, λίγο το ταξίδι στην Αθήνα, έχασα την μπάλα! Έμειναν όλα πίσω. Ούτε δώρα, ούτε στολισμοί, τίποτα!

Δίχως να χάσω χρόνο, αλλά και για να τα βάλω όλα σε μια σειρά, έβγαλα τα πασχαλινά από τα κουτιά και στόλισα, γιατί θέλω να έχω το Σαββατοκύριακο ελεύθερο, μπας και ψήσουμε κανένα γιορτινό γλυκάκι ή πάμε καμιά βόλτα.
Φέτος δεν έκανα κάτι ξεχωριστό. Ούτε πρωτοτυπίες, ούτε κατασκευές. Απλά πράγματα.


Αυτό το κλαδί με την φωλιά, ταξίδεψε από Γερμανία. Ήταν μέσα στο δέμα των παππουδογιαγιάδων με τα δώρα για τα γενέθλια των αγοριών. Ε, κι επειδή κοντά στον βασιλικό ποτίζεται κι η γλάστρα, πήρα κι εγώ τα δωράκια μου. Γέμισα την φωλιά με διακοσμητικό χόρτο, αυγουλάκια ορτυκιών και φτερά για πιο φυσικό αποτέλεσμα. 
Επίσης, με το δέμα ταξίδεψε κι ο πράσινος σαλίγκαρος, που μοιάζει να σκαρφαλώνει αργά στο βάζο. Τον λάτρεψα!


Τα γυάλινα κηροπήγια, ταξίδεψαν μαζί μου από Αθήνα. Δώρο μιας αγαπημένης αναγνώστριας, την οποία γνώριζα δυο χρόνια τώρα μόνο μέσω facebook, μα φέτος οι Ψηφιακές Γειτονιές, ήταν αφορμή να βρεθούμε από κοντά! Κι επειδή μου άρεσαν πολύ, αποφάσισα να τα μετατρέψω για λίγες μέρες σε αυγοθήκες. Ιωάννα μου σ' ευχαριστώ κι από εδώ!


Φυσικά υπάρχει και το κλαδί με τις φωλιές, που έφτιαξα για το Cook Craft Create. Είναι εκεί στη γωνιά με τα λουλούδια. Αν θέλετε να δείτε τις οδηγίες κάντε κλικ στο τέταρτο τεύχος.


Εννοείται ότι φυτέψαμε και φέτος φακές σε τσόφλια! Βέβαια φύτεψα και σιτάρι, γιατί άκουσα ότι φυτρώνει όμορφη πρασινάδα. Για να δούμε... Μόνο που άργησα και δεν ξέρω αν μέχρι το Πάσχα θα προλάβουν να φυτρώσουν και να μεγαλώσουν αρκετά.

Τσόφλια με σιτάρι
Τσόφλια με φακές

Για το τέλος άφησα αυτό το στεφάνι που μου δώρισαν τα Χριστούγεννα οι KaPa. Το αγάπησα, γιατί έχει άπειρες χρήσεις, για κάθε εποχή! Για την ώρα το στόλισα με διακοσμητικά αυγά και κορδέλες και το κρέμασα στο διάδρομο. Φωτίστηκε ο χώρος! Είναι εντυπωσιακό πώς μια τόσο απλή κατασκευή, αλλάζει ολόκληρο το σκηνικό!


Σας εύχομαι λοιπόν ένα υπέροχο και δημιουργικό Σαββατοκύριακο! Εύχομαι επίσης να φτιάξει ο καιρός, γιατί εδώ πάνω ξυπνήσαμε χθες το πρωί με 8 βαθμούς...
Καλημέρα φίλοι μου. Λαμπερή, πολύχρωμη καλημέρα! 


Litsa

Επισκεφθείτε το "Home"  στο facebook

14 σχόλια:

  1. καλημέρα Λιτσακι!! Μεγαλούργησες πάλι!! Τι ανοιξιάτικες ομορφιές είναι αυτές!! Μπράβο!! Εγώ ακόμα δεν στόλισα η ανεπρόκοπη.. Μάλλον Σαββατοκύριακο!! φιλιά

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Όμορφα στόλισες το σπίτι σου!
    Καλές γιορτές εύχομαι !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Καλημέρα.Γέμισες ομορφιές.Μύρισε πια Πάσχα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Να δεις πόσα θα κάνεις την Μεγάλη Εβδομάδα...! Τρελές διακοσμήσεις με τα δύο σου αγόρια...και φυσικά τέλειες στιγμές μαζί τους!!! Σε ζηλέυω Λιτσάκι, όσο κι αν δεν μπορείς να το πιστέψεις...! Σε φιλώ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Υπέροχος στολισμός αν και απλός (σύμφωνα με τα λεγομενά σου) . Καλό Σ/Κ να έχουμε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΜΕ ΣΥΓΚΙΝΗΣΕΣ ΠΟΛΥ ΛΙΤΣΑ ΜΟΥ ΚΑΙ ΜΕ ΤΙΜΗΣΕΣ ΠΟΥ ΜΕ ΑΝΕΦΕΡΕΣ...ΧΑΡΗΚΑ ΠΟΥ ΣΟΥ ΑΡΕΣΑΝ ΑΛΛΩΣΤΕ ΕΧΟΥΜΕ ΤΟ ΙΔΙΟ ΓΟΥΣΤΟ.ΚΑΙ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ Ο ΣΤΟΛΙΣΜΟΣ ΕΡΓΟ ΤΕΧΝΗΣ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Λίτσα μου καλημέρα!!!Τι όμορφα πασχαλινά στολίσματα!!! Το στεφάνι με τα κρεμασμένα αυγουλάκια με τρέλανε!!!Και του χρόνου!!!Φιλιά

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Κορίτσι μου αγαπημένο!Τι όμορφα πραγματάκια πασχαλινά που έχεις!Κάθε γωνιά ξεχωριστή!Και του χρόν

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. υπεροχα στολίσματα!!!Καλό πάσχα να έχεις και εσύ και η οικογένεια σου!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. χχαχαχαα και του χρόνου ήθελα να πω!Και επίσης να σου πω ότι αν φυτρώσει το στάρι σου θα τρελαθώωωωωω!
    Ξέρεις πόσες φορές δοκίμασα και στο τέλος βρώμαγε και το πετούσα????Να μας το δείξεις ε?Σε φιλώ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Ρίξε μια ματιά http://mafiaisblogging.blogspot.gr/2014/04/blog-post.html
    Σε ευχαριστώ πολύ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Εξαιρετική δουλειά έκανες! Καλό Πάσχα να έχεις και καλώς σε βρήκα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Υπέροχες γωνιές. Απλές και δίνουν χαρακτήρα και χρώμα. Παντα εντυπωσιάζομαι από τις ιδέες διακόσμησης που δίνεις.
    Φιλάκια πολλά

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Υπεροχος στολισμος!!!!!
    Μας εδωσες ιδεες!!!
    και του χρονου!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΤΙ ΣΚΕΦΤΕΣΤΕ;
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ ΤΟ... ΘΑ ΧΑΡΩ!