Τρίτη 24 Ιανουαρίου 2017

Οι δικές σας πέτρες

Τα φετινά Χριστούγεννα πήρα δώρα ξεχωριστά! Όλοι ορμώμενοι από τη δημιουργική φάση που περνάω, αποφάσισαν να μου δωρίσουν αντικείμενα, τα οποία θα με βοηθήσουν σε όλο αυτό το ταξίδι της δημιουργίας. 
Οι ΚαΠα λοιπόν, έφτιαξαν ένα φορητό πάγκο εργασίας. Οκ, ο Πα τον έφτιαξε και η αδερφή μου είχε την ιδέα. Τον λάτρεψα! Είχε φτιάξει στον παρελθόν δύο παρόμοιους για τ' ανίψια μου και είχα ενθουσιαστεί, όταν όμως αντίκρισα τον ολόδικό μου πάγκο, ξετρελάθηκα! Είναι κατάλευκος κι έχει υποδοχές για τα πινέλα, τα χρώματα, τα χαρτιά μου, τα στυλό... είναι απλά υπέροχος και εύχρηστος!


Το δεύτερο χρηστικό δώρο, ήρθε από τον Ανδρέα. Ένα πολυεργαλείο, με το οποίο μπορώ να τρίψω/τρυπήσω/ξύσω/λειάνω κλπ διάφορες επιφάνειες, όπως πέτρα και ξύλο. Ενθουσιασμός και πάλι και ανυπομονησία να τα χρησιμοποιήσω όλα, μα δυστυχώς μετά τις γιορτές οι δουλειές και οι υποχρεώσεις έπεσαν μαζεμένες, οπότε όλα αυτά πήραν μια μικρή παράταση. 
Είναι ωστόσο όλα πάνω, κάτω ή δίπλα από την τραπεζαρία, πάντα σε θέση ετοιμότητας, ώστε να τα αρπάξω ανά πάσα στιγμή και να πιάσω δουλειά.


Και μπορεί τώρα να κάνω ένα μικρό διάλειμμα, όμως πριν τις γιορτές οι πέτρες που ζωγράφισα για κάποιους από εσάς ήταν πολλές και τόσο μα τόσο ξεχωριστές, χάρη στις επιλογές σας και το γούστο σας!

Έτσι λοιπόν, δημιουργήθηκε αυτή η όμορφη πέτρα, για ένα μικρό κορίτσι που έχει αδυναμία στο χρώμα της λεβάντας.


Άλλες δύο μικρές δεσποινίδες απόκτησαν από μία πέτρα για τα γενέθλια τους, στα χρώματα που αγαπούν.


Αυτές οι πέτρες στολίζουν το δωμάτιο δύο αγοριών και είναι φτιαγμένες στις αποχρώσεις του δωματίου τους,


ενώ κι αυτές φτιάχτηκαν με πολλή αγάπη για δύο αδέρφια, όπως ακριβώς τις ζήτησαν.


Μία ροκ πέτρα, για μία ροκ φίλη!


Δύο δασκάλες πήραν αυτές ως δώρο από τον μαθητή τους, σε παστέλ αποχρώσεις. 


Αυτή είναι μία από τις αγαπημένες μου. Την έφτιαξα για ένα μωρό που πρόκειται να γεννηθεί, ένα νέο μέλος της παλιοπαρέας μας κι ήταν η αφορμή να φτιάξω άλλες δύο, σε διαφορετικό χρώμα.


Κάποιες όμως τις εμπνεύστηκα από τα λογότυπα των σελίδων σας. Έτσι δημιουργήθηκαν οι παρακάτω...

Happy Teapot
Art Decoration and Crafting
Amelie
Sarina
Parettyng

Κι έπειτα υπήρξαν και κάποιες τόσο εμπνευσμένες, ώστε να θυμάστε πάντα να τολμάτε και να ρισκάρετε ή να έχετε πίστη σε ό,τι κάνετε ή απλά να θυμάστε ότι αγαπιέστε και είστε σημαντικοί!


Για το τέλος άφησα την πέτρα του Χειμώνα, την οποία ζωγράφισα για το σπίτι μας, μιας και είχα ετοιμάσει μία ανάλογη το Φθινόπωρο. Όταν έρθει η ώρα, θα φτιάξω άλλες δύο για τις επόμενες εποχές. Προς το παρόν, ο δίσκος με τα κεριά στολίζεται από την πέτρα με το χιονισμένο μοτίβο, μιας και ο καιρός εξακολουθεί να είναι παγωμένος στη χώρα μας.  


Η αλήθεια είναι ότι είχα φτιάξει κι άλλες πέτρες, μόνο που κάποιες δεν πρόλαβα καν να τις φωτογραφίσω, αφού δυστυχώς ο χρόνος με πίεζε. 

Σας ευχαριστώ όλους μα όλους! Για τα όμορφα λόγια, για το ενδιαφέρον, για όλα!
Καλημέρα και καλή εβδομάδα, που όπως φαίνεται θα 'ναι κρύα κι αυτή...

Litsa

 Επισκεφθείτε το "Home"  στο facebook

12 σχόλια:

  1. Αχ βρε Λιτσακι, τι αριστουργήματα φτιάχνεις. Δίνεις Ζωή σε αυτές τις πετρουλες, στο έχω ξαναπεί! Σε ευχαριστώ πολύ για τις δικές μου! Είναι το πρώτο πράγμα που βλέπω όταν ξυπνάω :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ειναι ξεχωριστές ολες!! Οι δικές μιυ κοσμούν πλέον την πόδια γύρω απο τα τζάκι μου!!ενω αυτή με το όνομα μου ομορφαίνει το κομοδίνο μου!! Ανυπομονω για τις επόμενες!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Εξαιρετικές όλες!!!!!!!! Μπράβο Λίτσα!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Μπράβο βρε Λίτσα μου, τις χαζεύω και στο ίνσταγκραμ κάθε φορά... Σύντομα θα σου ζητήσω και τη δική μου... <3 Φιλάκια!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ολα τοσο ιδιαιτερες και ξεχωριστες! παντα ομορφες δημιουργίες ευχομαι :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Μαγικές...όλες...Είσαι απίστευτα ταλαντούχα αδερφή μου!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Τόσο εμπνευσμένη η δουλειά σου Λίτσα μου την αγάπησα από την πρώτη στιγμή!!! Υπέροχες όλες οι πέτρες και φυσικά πολύ εργονομικός ο πάγκος εργασίας αλλά και πολύ εξυπηρετικό το εργαλείο σου! Οι δικές μου πέτρες στολίζουν τα τραπεζάκια στο σαλόνι μας, ακόμη και αυτή που γράφει Noel, δεν θέλω να την αποχωριστώ. Και φυσικά αυτή με το λογότυπο είναι μόνιμα πάνω στο γραφείο μου. Καλή χρονιά να ευχηθώ με υγεία και πολύ πολύ έμπνευση!!!

    https://artdecorationcrafting.blogspot.gr

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ωωωω είναι και των μικρών τερατακίων μου οι πέτρες εδώ!!!! Είναι αγαπημένες τους!!! Τις έχουν στα γραφεία τους και οποιος φίλος/η έρχεται τρελενεται που βλέπει το όνομά τους γραμμένο και τόσο μοντέρνο!!!
    Λιτσάκι ξέρεις καλύτερα απο μένα πόσο τυχερή και χαρισματική είσαι!! Τυχερή που κάνεις αυτό που αγαπάς και χαρισματική γιατί απλά με ότι και να ασχοληθείς το απογειώνεις, του δίνεις ζωή, λάμψη!!!
    Τα δώρα σου είναι τέλεια!!! Τέλεια! Μπράβο στον Ανδρέα σου και στους Καπα για τη σκέψη και για την πίστη τους σε σένα:)

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΤΙ ΣΚΕΦΤΕΣΤΕ;
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ ΤΟ... ΘΑ ΧΑΡΩ!