Παρασκευή 14 Οκτωβρίου 2011

Beauty

Πριν λίγο καιρό τελείωσε η κρέμα μου (προσώπου) και ήταν αδύνατο να την ξαναγοράσω, όχι μόνο επειδή είναι ακριβή, αλλά νιώθω να με κοροϊδεύουν. Κι επειδή είμαι καταναλώτρια με συνείδηση (τουλάχιστον προσπαθώ) αποφάσισα να δοκιμάσω την OLAY.


Κορίτσια είμαι ευχαριστημένη, μυρίζει πολύ όμορφα (υπάρχει και χωρίς άρωμα), έχει αντηλιακή προστασία (υπάρχει και χωρίς), έχει απαλή υφή και δεν είναι καθόλου βαριά και λιπαρή. Επίσης μπορεί να ικανοποιήσει όλες τις ηλικίες, γιατί έχει μεγάλη γκάμα προϊόντων. Κόστος: κάτι λιγότερο από 17 ευρώ. Όπως καταλαβαίνετε δεν πρόκειται να ξαναγοράσω την παλιά μου κρέμα. Γιατί να μην πάρω τρεις αντί για μία;; Με πιάνετε;

Και πριν επιστρέψω σπιτάκι μου πέρασα κι από το αγαπημένο H&M. Πήρα μία όζα (οκ μανό, εκεί θα τα χαλάσουμε;) στο αγαπημένο μωβ χρώμα. Χειμωνιάτικο μωβ. Η τιμή της μόλις 0,95 ευρώ. Με άλλα λόγια, καταξοδεύτηκα!


Αυτά τα λίγα για σήμερα. Αν προλάβω θα επανέλθω αύριο με πιο ζουμερά νέα.
Φιλιά

8 σχόλια:

  1. το μανό είναι υπέροχο..λατρεύω το μωβ χρώμα..είναι το αγαπημένο μου..και η τιμή του super!!όσον αφορά την κρέμα εχω ακούσει καλά σχόλια..αλλά στο παρελθόν που είχα δοκιμάσει μια άλλη σειρά της olay..ενω στην αρχή μου φάνηκε πολύ καλή, μετά άρχισα να βγάζω σπυράκια..ίσως ήταν πολύ λιπαρή για τα δικά μου γούστα..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ωραίες οι καταναλωτικές προτάσεις!
    Θα ακολουθήσω.
    Φιλί σου L. μου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Καλώς σε βρήκα και εγώ Λίτσα!!
    Ωραίο το blog σου.
    Θα τα λέμε!!!
    Να βάλεις πάντως κανένα λουλουδάκι στο μπαλκόνι!! Ομορφαίνει την ασχήμια της πόλης!!Χα,χα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Την συγκεκριμένη κρέμα την έχω δοκιμάσει κι εγώ και είμαι πολύ ευχαριστημένη με το αποτέλεσμα. Το χρωματάκι του μανό τέλειο για τον χειμώνα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. MyStickland ναι μπορεί και να μην σου ταίριαξε τελικά. Εγώ μέχρι στιγμής ευτυχώς δεν έβγαλα τίποτα και η αλήθεια είναι ότι δεν είναι λιπαρή. Κι εγώ δεν τις αντέχω καθόλου τις βαριές κρέμες. Όσο για το μωβ, κι εγώ το αγαπώ πολύ. Φιλάκια!!
    Ζ. μου φιλί και σε σένα!!
    Angelique καλωσήρθες! Λουλούδια έβαλα, αλλά ζούγκλα δεν το έκανα ακόμη. Ευτυχώς εδώ που βρίσκομαι είναι ο χώρος κλειστός - δίχως αυτοκίνητα - και πράσινος! Φιλιά
    Princess ωραίο το μανό ε? Γι αυτό κι εγώ το αγόρασα χωρίς δεύτερη σκέψη. Φιλιά

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Υπέροχο χρωματάκι διάλεξες για το μανό :) Όσο για την κρέμα την έχω ακουστά την εταιρία αλλά δεν έχω χρησιμοποιήσει κάτι!
    Καλό ΣΚ να έχεις γλυκιά μου!! Φιλάκια Πολλά

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Την κρέμα την φορούσα όλο το καλοκαίρι,και είναι απίστευτα καλή!!!!!!Δεν το περίμενα όμως....αν και είχε ζέστη,ήταν τέλεια......απλά για τον χειμώνα θέλω κάτι πιο ενυδατικό.Συνήθως,χρησιμοποιώ άλλη καλοκαίρι και άλλη χειμώνα
    Το χρωματάκι,το έχω και εγώ....υπέροχο απλά!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΤΙ ΣΚΕΦΤΕΣΤΕ;
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ ΤΟ... ΘΑ ΧΑΡΩ!