Παρασκευή 15 Απριλίου 2016

Πασχαλινός ανανεωτικός αέρας...

Λοιπόν, μόλις διαπίστωσα ότι έχω να γράψω νέα μου... έναν μήνα. Έναν ολόκληρο μήνα! Βέβαια δεν έγιναν και λίγα σε αυτόν το μήνα... Από πού ν' αρχίσω; Τα γενέθλια των αγοριών, το πάρτι τους και τα κεράσματά τους, η επίσκεψη της μαμάς μου και της αδερφής μου και η παρουσίαση του βιβλίου της, μικρές αλλαγές στο σπίτι και φυσικά μέσα σ' όλα, πλησιάζει το Πάσχα, οπότε θα προκύψουν αρκετές γιορτινές αναρτήσεις. Χαμός, αλλά τόσο όμορφος!

Προς το παρόν λέω να το πάω λίγο ανάποδα και να ξεκινήσω με το πασχαλινό τεύχος του Cook Craft Create. Όμως αυτό το τεύχος είναι ξεχωριστό, πράγμα που φαίνεται με την πρώτη ματιά, από το εξώφυλλο. Νέο logo, νέα χρώματα, νέες φωτογραφίες. 



Χρειαζόμασταν έναν αέρα ανανέωσης, μα κι ένα άτομο που να γνωρίζει από το στήσιμο ενός περιοδικού. Όλα αυτά τα βρήκαμε στο πρόσωπο της Ειρήνης, η οποία είναι ένα πλάσμα απίστευτα δημιουργικό και θα το διαπιστώσετε αν ρίξετε μια ματιά στο lifestoryprints.gr. Εκεί θα δείτε όμορφα εκτυπώσιμα, αλλά και είδη για πάρτι, προσκλήσεις και πολλά άλλα. 


Γνωρίζοντας λοιπόν τη δουλειά της, αποφασίσαμε να αφήσουμε τα θέματά μας στα δημιουργικά της χέρια, ώστε να τα δέσει όλα μαζί στο ανοιξιάτικο τεύχος του Cook Craft Create. Και τα κατάφερε, αφού είναι όλα φτιαγμένα με μεράκι και προσεγμένα μέχρι την τελευταία λεπτομέρεια. 
Ήταν πραγματικά τεράστια η χαρά μου όταν αντίκρισα για πρώτη φορά το ολόφρεσκο εξώφυλλο.


Το τεύχος είναι άκρως σοκολατένιο, αφού οι νέες συνταγές που περιέχει έχουν ως κύριο συστατικό τους τη σοκολάτα. Φυσικά δεν λείπουν τα αυγά, οι λαγοί, τα καλαθάκια, τα λουλούδια και γενικώς όλα όσα είναι απαραίτητα το Πάσχα.
Το δικό μου θέμα είναι ένα υφασμάτινο καλαθάκι και για περισσότερες λεπτομέρειες αρκεί ένα "κλικ" στο νέο τεύχος του Cook Craft Create.


Καλημέρα φίλοι αγαπημένοι με πρωινό καφέ και διασκεδαστικό ξεφύλλισμα!

Litsa

 Επισκεφθείτε το "Home"  στο facebook

2 σχόλια:

  1. Καλημέρα Λιτσάκι... δηλαδή "χρωστάς" πολλές ακόμα αναρτήσεις! Στρώσου στη δουλειά παρακαλώ!!! Εμείς τα λέμε. κλικ, σου κλείνω το μάτι! Κάλη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. σας ευχαριστούμε για το όμορφο περιοδικό που ετοιμάσατε!
    περιμένουμε αναρτήσεις...κυρίως από τα γενέθλια των παιδιών!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΤΙ ΣΚΕΦΤΕΣΤΕ;
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ ΤΟ... ΘΑ ΧΑΡΩ!