Παρασκευή 4 Νοεμβρίου 2011

Keep Walking

Εχθές ήταν μια δύσκολη μέρα.
Όχι γιατί έγινε κάτι, απλά η κούραση συσσωρεύθηκε.
Τα παιδιά έχουν χάσει τον ύπνο τους, ο μικρός γιατί είναι μπουκωμένος και κάθε τόσο ξυπνάει, ο μεγάλος προφανώς βλέπει όνειρα... Εναλλάξ ξυπνάνε.
Κόψαμε κι εμείς τον ύπνο μας λοιπόν, προσθέστε και το γεγονός ότι ήμουν άρρωστη, προσθέστε και την καθημερινότητα που τρέχει δίχως να νοιάζεται αν εμείς προλαβαίνουμε ν΄ακολουθήσουμε, τι μας κάνουν αυτά; Ε μια Φραουλίτσα ξεθεωμένη.
Μόλις ήρθε ο Ανδρέας σπίτι αντίκρισε ένα σκιάχτρο... ίσα που πρόλαβα να ετοιμάσω τα γάλατά τους και σωριάστηκα στον καναπέ. Σηκώθηκα μόνο για ν' αλλάξω και να πάω στο κρεβάτι μου. Και προφανώς με λυπήθηκαν και κοιμήθηκαν όλη νύχτα!! Ναι ναι όλη τη νύχτα!! Και ξύπνησα στις 7 το πρωί άλλος άνθρωπος.
Έτσι κι αλλιώς με ή χωρίς παιδιά, ποτέ δεν κοιμόμουν πολλές ώρες. Στο σπίτι με φώναζαν βρυκόλακα. Αλλά αυτός ο διακεκομμένος ύπνος, ο οποίος στο σύνολό του είναι ένα τετράωρο, αν συνεχιστεί για βδομάδες, σε ξεκάνει!

Σήμερα η ημέρα ήταν τραγική από μόνη της, δεν χρειάστηκε καμία βοήθεια από κανέναν μας. Οι λόγοι είναι προφανείς και γνωστοί σε όλους... Κι όταν νιώθεις κουρασμένος γίνονται όλα ακόμη πιο μαύρα γύρω σου.

Εγώ βγήκα μια βόλτα στα μαγαζιά. Όχι, δεν είχα καμία απολύτως όρεξη, αλλά δεν χωρούσε άλλη αναβολή, έπρεπε να βγω. Είπαμε, η ζωή συνεχίζεται και οι υποχρεώσεις τρέχουν.
Προς μεγάλη μου έκπληξη διαπίστωσα ότι κάποιοι έχουν ήδη στολίσει τις βιτρίνες τους. Κόκκινο και χρυσό παντού.
Χριστούγεννα προ των πυλών.
Φτάνουν η μιζέρια και η μαυρίλα, η απογοήτευση και η απαισιοδοξία.
Πως αλλιώς θα κάνουμε το βήμα μπροστά;





Το δικό μου το μυαλό δεν παγιδεύεται, κι αν ποτέ το κάνει, γρήγορα το σκάει και πάλι. Θα βρει μια τρύπα να ξεφύγει και θα βρει χαρά σε μικρά πράγματα όπως αυτά:

H&M
 Ή σε αυτές τις μάλλινες κάλτσες με φούντες (Η&Μ) που ταιριάζουν τέλεια με τις παλιές αγαπημένες μου μπότες.


Και θα είμαι εδώ για να φτιάχνω και τη δική σας διάθεση με διάφορα καλούδια!
Φιλιά











Επισκεφθείτε το "Home" στο facebook http://www.facebook.com/pages/Home-is-where-your-story-begins/225452127497286

18 σχόλια:

  1. Καλημερα φραουλιτσα! Μπραβο για την διαθεση.!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Λίτσα μου κουράγιο!Μικρά είναι, φάση είναι και θα περάσει κι αυτή -μετά θα έρθει μια πιο ζορικη, όταν θα πάνε σχολείο,αλλά δε στο λέω μη σε απογοητεύω απο τώρα!
    Τα ψώνια σου είναι πολύ όμορφα,με γειά!
    Εχεις δίκιο ,πάντως, με απογοήτευση κι απαισιοδοξία βημα μπροστά δε γίνεται!
    Φιλιά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Καλημέρα! Με "άγγιξε" αυτό το άρθρο σου ιδιαίτερα! :) "Το δικό μου το μυαλό δεν παγιδεύεται, κι αν ποτέ το κάνει, γρήγορα το σκάει και πάλι." Το κρατάω πιο πολύ από όλα ;)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Αχ αυτή η αυπνία και ο κατακερματισμένος ύπνος! Καλά φιλενάδα θα πάω οπωσδήποτε στο h&m! Εχει τελικά πολύ ωραία πραμματάκια αυτό το μαγαζί! Το πόσο χάρηκα κι εγω τις καλοκαιρινές μου αγορές από εκει δε λέγεται! Φιλάαακια!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. καλημέρα με πολλά χαμόγελα..τίποτα και κανείς δεν μπορεί να παγιδέψει την ψυχή μας, παρά μόνο αν το επιτρέψουμε εμείς..
    πάρε δύναμη απο τους αγαπημένους σου ανθρώπους και όλα θα πάνε καλά..
    φιλιά απο το ''mystickland''<3

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Aδερφούλα...συνέχισε εσύ να προχωράς σε λίγο θα σηκωθώ εγώ και θα βρεθώ δίπλα σου...κάπου στην Konigstrasse να χαζεύουμε τις χρωματιστές βιτρίνες μαζί με τη μανούλα....I habe dich lieb....(προπόνηση)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Όμορφα λόγια που τα έχουμε ανάγκη τέτοιες μέρες, όχι για να ξεχαστούμε αλλά να ελπίσουμε για κάτι καλύτερο!Καλή σου μέρα φιλιά στα παιδάκια σου!

    http://style-limelight.blogspot.com

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Kαλημέρα και από μένα Λιτσάκι!!Τι όμορφα που τα λες για άλλη μια φορά...αν έχουμε δίπλα μας ανθρώπους που μας στηρίζουν όλα είναι πιο εύκολα,αρκεί να το πιστέψουμε!!!Καλό σ/κ,σου εύχομαι.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Τη δική μου διάθεση πάντως την έφτιαξες..Χριστούγεννα προ των πυλών..όμορφες φωτογραφίες και ωραία ψώνια..να σαι καλά..φιλιά πολλά

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Λιτσάκι μου καλό, να ξέρεις πως όταν εσύ γράφεις και μιλάς, παίρνουμε κι εμείς κουράγιο και δύναμη! Να το θυμάσαι αυτό! Φιλιά πολλά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. μ αρεσουν οι ανθρωποι που δε το βαζουν κατω, και που βρισκουν μικρες μηδαμηνες χαραμαδες για να παιρνουν χαρα..

    το οτι στολιστηκαν οι βιτρινες το ειδα εδω και καιρο, αλλα αυριο θα το ζησω απο κοντα :)

    καμμια φορα εκει που βουλιαζεις και γκρινιαζεις σε μια δεδομενη καθημερινοτητα, ερχεται μια ιωση και σε κλεινει για καποιες μερουλες μεσα..

    και μετα παλι απο την αρχη :)

    καλο σ/κ και σε σενα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. ΑΑ τι όμορφο το σπιτάκι σου :)) Χαρούμενο και τρυφερό! Είδες οι βιτρίνες και στην Ελλάδα τα τελευταία χρόνια έχουν αρχίσει να στολίζονται απο αρχές Νοέμβρη. Έτσι κι εδώ, μόλις περάσει το halloween, να σου τα Χριστουγεννιάτικα :) Πολύ μου άρεσαν οι φωτογραφίες σου, πανέμορφες τις έκανες!
    Φιλάκια **

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Ax, Λιτσάκι αυτή τη δραπέτευση έχουμε ανάγκη όλοι στις μέρες μας,ακόμα κι αν είναι να δούμε βιτρίνες κι όχι ν αγοράσουμε.Αυτό το χρώμα και το ιλουστρασιόν που λείπει πια απο την καθημερινότητά μας που την μαύρισαν.
    Νάσαι καλά και να "φτιάχνεσαι" μ ότι σ ευχαριστεί ...και που είσαι απόλαυσε ακόμα και τις αρρώστιες των μικρών σου γιατί ο χρόνος κυλά ανελέητα και οταν θάναι ανάμνηση θα τις αναπολείς ακόμα κι αυτές! Συμβουλή απο μία μεγαλομαμά

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Περαστικά σας!και μενα ολο αρρωστουλα ειναι η μικρή ....Εγώ ξενυχτάω για να κανω κατασκευες αλλα το συνεχόμενο ξενυχτι μου δημιουργεί προβληματα..αν κοιμηθώ 6 ωρες μια χαρα ειμαι λιγοτερο με τίποτα!
    ΜΠΡΑΒΟ για τις φωτογραφίες με τα χριστουγεννιατικα!!!Πολύ τις χάρηκα!!!!και μεγεια τα ψώνια!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. καλησπερα!!! μολις γυρισα κι εγω απο το H&M!!!
    με ψωνια φυσικα! λιγα οχι οπως αλλες χρονιες!! τι να κανουμε γλυκια μου! θα μαθουμε να ζουμε και με τα λιγα οπως ειχαμε μαθει και με τα πολλα!
    ισως ετσι εκτιμησουμε περισσοτερο τα απλα καθημερινα πραγματα!
    φιλια!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Wraio Post !mou eftiakses ti dia8esi! :)

    fashionsugarbubbles.blogspot.com

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. φραουλίτσα γλυκειά, καλησπέρα..το mystickland σου έχει βραβείο made by me..έλα να το πάρεις..σε φιλώ<3<3

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΤΙ ΣΚΕΦΤΕΣΤΕ;
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ ΤΟ... ΘΑ ΧΑΡΩ!