Σκέφτηκα να σας καλωσορίσω με μία πανεύκολη σπιτική λεμονάδα:
5 λάϊμ
1 λίτρο νερό
60 γρ. ζάχαρη
λίγα φύλλα δυόσμου (εξαρτάται πόσο άρωμα θέλετε να δώσετε)
Ρίχνετε τον χυμό των λάϊμ μέσα στο νερό, προσθέτετε την ζάχαρη και ανακατεύετε καλά. Πλένετε τον δυόσμο, τον στεγνώνετε με λίγο χαρτί και πριν τον ρίξετε μέσα στη λεμονάδα, τον τρίβετε ανάμεσα στα χέρια σας ώστε να φύγει το πολύ άρωμα.
Η λεμονάδα σερβίρεται παγωμένη* και με κομμένες φέτες λεμονιού ή λάϊμ.
* αν θέλετε να βάλετε πολύ πάγο τότε καλύτερα να στύψετε περισσότερα λάϊμ για πιο έντονη γεύση.
Στην υγειά σας!!
L.
mmmmmmm τι δροσερή ιδέα, τι δροσερή φώτο, τι δροσερο blog! Καλή αρχή αδερφούλα...
ΑπάντησηΔιαγραφήΌντως δροσερή! Και δεν θα το πιστέυψεις: Σήμερα αγόρασα λάιμ............χωρίς λόγο! θα τη φτιάξω αύριο κιόλας!
ΑπάντησηΔιαγραφήΚατ
Καλή αρχή φιλενάδα. Χαίρομαι που είμαι από τους πρώτους που είδαν να παίρνει ζωή σιγά σιγά μία από τις επιθυμίες σου, η δημιουργία αυτού του blog. Θα ανταλλάσσουμε και συνταγές. Εμένα ο άντρας μου προχθές έκανε δροσερό σπιτικό τσάι και πίνουμε τώρα στην αυλή μας. Φτιαγμένο από πράσινο τσάι, τσάι του βουνού και χαμομήλι. Με πάγο και λίγο δυόσμο. Επίσης δροσερό. Φιλάκια!! Magica
ΑπάντησηΔιαγραφήΑπίθανη συνταγούλα γλυκειά μου Λίτσα.
ΑπάντησηΔιαγραφήAre you in Jaipur, dont forget to taste Jaipur Famous Mitha from Bhagat Mishthan Bhandar , a Famous Sweet Shops in Jaipur. Serving Delightful, Sweet & Savoury Preparations, Healthy Indulgences. Call Now 7742448967.
ΑπάντησηΔιαγραφή