Τετάρτη 3 Απριλίου 2013

Μ' αεροπλάνα και βαπόρια...

Πάει και το δεύτερο κοινό πάρτι των αγοριών, πέρασε στην ιστορία, τη δική μας ιστορία...
Πριν απ' όλα νιώθω την ανάγκη να σας ευχαριστήσω από καρδιάς για τις ευχές σας!
Με συγκινείτε πολύ και μου δίνετε μεγάλη χαρά, να το ξέρετε! Τα μηνύματα και τα σχόλια που έλαβα ήταν πολλά για άλλη μια χρονιά και στόλισαν το πρόσωπό μου με πολλά χαμόγελα.
Σας ευχαριστώ!

Εμείς ακόμη προσπαθούμε να βρούμε τους ρυθμούς μας. Κουραστήκαμε πολύ, αλλά η επίγευση αυτής της μεγάλης γιορτής, είναι τόσο γλυκιά που κρατάει ακόμα!
Για μια βδομάδα έφτιαχνα καθημερινά και από κάτι. Παντεσπάνια, cupcakes, καραβάκια, pom poms και και και στο τέλος πάλι έτρεχα. Κάθε τόσο σκεφτόμουν αν αξίζει τον κόπο τόση κούραση και του χρόνου δεν θα το ξανακάνω, αλλά θα ετοιμάσω ένα μικρό παρτάκι και φτάνει το ξενύχτι. Δεν τολμούσα να καθίσω σε καρέκλα (για καναπέ ούτε λόγος), γιατί μετά θα χρειαζόμουν γερανό να με σηκώσει.
Αλλά μετά έβλεπα τον ενθουσιασμό στα μουτράκια των αγοριών κι άκουγα τον Φαίδωνα να με ρωτάει κάθε τόσο αν είναι έτοιμη η τούρτα του, οπότε έπαιρνα μπρος και τα ξεχνούσα όλα. Άλλωστε μια φορά τον χρόνο το κάνουμε και το αξίζουν!! Χώρια που κάποια στιγμή θα γιορτάζουν μόνο με τα φιλαράκια έξω αχ αχ...

Έτσι λοιπόν έφτιαξα έναν ολόκληρο στόλο από χάρτινα καράβια, μικρά και μεγάλα. Μαζί και σημαιάκια.
Είχα αποφασίσει ότι το θέμα μας θα είναι θαλασσινό κι έτσι επέλεξα για το στολισμό το βαθύ μπλε της θάλασσας και το κίτρινο του ήλιου.


Κι αφού στολίσαμε το χώρο με λουλούδια και pom poms, στρώσαμε το τραπέζι, φορέσαμε τα καλά μας και έτοιμοι πια... περιμέναμε.



Τ' αγόρια ήταν ενθουσιασμένα! Ο κόσμος άρχισε να καταφθάνει και ξαφνικά το σπίτι γέμισε με αγαπημένους ανθρώπους και δώρα, ενώ τα παιδιά άραξαν στο πάτωμα, παίζοντας και γελώντας!


Εμείς πάλι οι μεγάλοι, μαζευτήκαμε γύρω από τον μπουφέ. Ε, μα πως να κουβεντιάσεις αν δε βάλεις κάτι στο στόμα σου... 
Τα παιδιά πηγαινοερχόντουσαν και τσιμπολογούσαν από τα διάφορα ζαχαρωτά και τα cupcakes.

Τοποθέτησα σε ξυλάκι τα marshmallows, τα βούτηξα σε λευκή κουβερτούρα και τα στόλισα με κας κας

Τα μεγάλα χαρτόνινα καράβια χρησιμοποιήθηκαν ως μπολ για γλυκά και αλμυρά ποπ κόρν.


Επίσης είχα φτιάξει νηστίσιμα τρουφάκια και τα κάρφωσα σε ξυλάκι (με χαρτονάκι σαν πανί), ώστε να μοιάζουν με cake pops. 


Για τους μικρούς μας φίλους έφτιαξα καραβάκια και τα γέμισα με M&M'S.


Στα αλμυρά είχε λίγο απ' όλα. Αρκετά κρητικά εδέσματα και κάποια σαρακοστιανά. Βέβαια έξω στο μπαλκόνι ο Ανδρέας έψηνε πανσέτες χοχοχο!


Την αρχική ιδέα για την πολύχρωμη πιατέλα, την είδα στο πάρτι που ετοίμασε η Έλενα.
Μόνο που εγώ δεν έβαλα μόνο λαχανικά.


Για το τέλος άφησα τις τούρτες. 


Είχα αποφασίσει ότι και οι δύο θα έχουν ως θέμα τα καράβια, αλλά ο Φαίδωνας μου ανέτρεψε τα σχέδια και ζήτησε αεροπλάνο. Έτσι λοιπόν έπεσα επάνω στις φωτογραφίες από το πάρτι της Σοφίας για τον γιο της. Ενθουσιάστηκα με την τούρτα, αλλά δεν είμαι επαγγελματίας. Οπότε αυτοσχεδίασα. Έφτιαξα σύννεφα από βαμβάκι, τα πέρασα σε σύρμα, το ίδιο έκανα και με το αεροπλάνο και όλα αυτά τα κάρφωσα επάνω στην τούρτα που είχε το χρώμα του ουρανού.



Όσο για την τούρτα του Ορφέα, μάζεψα τα playmobil (τζάμπα τα έχουμε;) και διάλεξα αυτά που ήθελα, μια βάρκα με κουπιά, μια σημαδούρα κι ένα πουλί. Με ζαχαρωτά έφτιαξα τα κύματα και με πουράκια τους στύλους, για να δέσει  η αραγμένη βάρκα.


Και τ' αγόρια ευτυχισμένα πήραν πολύ βαθιά ανάσα και κατάφεραν να σβήσουν όλα  τα κεράκια τους (τόσο πολλά)!! 


Και του χρόνου αγόρια!

Litsa
Υ.Γ. Φυσικά και θα ακολουθήσουν οι συνταγές σε επόμενη ανάρτηση, όπως και το κέρασμα του Φαίδωνα.
Καλημέρα!

Συμπλήρωση 6.4.2013:  τις συνταγές θα τις βρείτε ΕΔΩ (κλικ)

Επισκεφθείτε το "Home" στο facebook http://www.facebook.com/pages/Home-is-where-your-story-begins/225452127497286

58 σχόλια:

  1. Καλημέρα...από κοντά όλα ήταν ακόμη πιο όμορφα και γευστικά.Μπράβο για ακόμη μια φορά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Τέλειος μπουφές!! Και οι τούρτες επίσης, ειδικά αυτή με το αεροπλάνο και τα σύννεφα!!
    Να σου ζήσουν τ αγόρια σου, να είναι πάντα γερά κι ευτυχισμένα!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Καλημερα!
    Να τους χαιρεσαι και πάλι! ολα καταπληκτικα, αλλα΄δεν περίμενα και τίποτα λιγότερο απο εσένα! εγώ πέρα από τις συνταγές έχω και μια παράκληση!
    θελω να μου πεις χρονικα τι μπορεις να κανεις απο πριν: για παραδειγμα τα παντεσπανια ποσες μερες πριν μπορεις να τα φτιαξεις και να ειναι αφρατα;

    φιλακια πολλα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. έχω μείνει με το στόμα ανοιχτό απο ενθουσιασμό... όλα τέλεια!!!!
    πολύχρονα τα αγόρια σου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ξετρελλάθηκα με τα πάντα μα κυρίως με τις τούρτες σου!! Τύφλα να έχουν οι επαγγελματίες Λίτσα μου! Καλά το λέω εγώ ότι για αγόρια υπάρχουν άπειρα θέματα για τούρτες. Αυτή με τον ουρανό ήταν απίστευτα εντυπωσιακή!!! Εδωσες ρέστα!

    Το πάρτυ ήταν υπέρλαμπρο! Φαντάσου πως το είδαν μέσα από τα παιδικά τους μάτια οι μικροί σου. Φαντάζομαι τον ενθουσιασμό τους.

    Να τους χαίρεσαι και να σε χαίρονται όλοι!!

    Φιλιά πολλά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Μπράβο, πολύ όμορφα όλα!
    Την τουρτα με το αεροπλάνο θα την απαιτήσω στα επόμενα γενεθλια μου!!! (εχω σχεση με αεροπορία!)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Λιτσάκι μου μεγαλούργησες!!! όλα υπέροχα!!! Από κοντά πιστεύω πως όλα θα ήταν ακόμα πιο εντυπωσιακά οπως λέει κι ο αυτόπτης μάρτυρ( ΚaPa) Η τούρτα με το αεροπλάνο θα συμφωνήσω με τις κυρίες παραπάνω ήταν όλα τα λεφτά!!! Να τα χαίρεσαι τα αγοράκια σου και να τα δεις όπως επιθυμείς!!! Φιλιά πολλά!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΚΑΙ ΚΑΛΟ ΜΗΝΑ!
    ΝΑ ΤΑ ΧΑΙΡΕΣΑΙ ΤΑ ΠΑΛΛΙΚΑΡΑΚΙΑ ΣΟΥ ΓΕΡΑ ΚΑΙ ΧΑΡΟΥΜΕΝΑ!
    ΟΣΟ ΓΙΑ ΣΕΝΑ ΤΟ ΜΠΡΑΒΟ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΛΙΓΟ!
    Η ΙΔΕΑ ΣΟΥ ΜΕ ΤΟ ΒΑΜΒΑΚΙ ΓΙΑ ΣΥΝΝΕΦΑ ΞΕΠΕΡΝΑΕΙ ΚΑΘΕ ΦΑΝΤΑΣΙΑ!
    ΕΥΧΟΜΑΙ ΝΑ ΣΥΝΕΧΗΣΕΙΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΟΣΟ ΚΟΥΡΑΣΤΙΚΟ ΚΑΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ.,ΑΥΤΟ ΘΑ ΣΟΥ ΜΕΙΝΕΙ ΚΑΙ ΘΑ ΤΟ ΝΟΣΤΑΛΓΕΙΣ ΟΤΑΝ ΠΙΑ ΘΑ ΕΧΟΥΝ ΜΕΓΑΛΩΣΕΙ...ΣΟΥ ΤΟ ΛΕΩ ΓΙΑΤΙ ΚΑΙ ΕΜΕΝΑ ΜΟΥ ΛΕΙΠΟΥΝ ..ΚΑΙ ΤΑ ΑΝΑΠΟΛΏ! ΦΙΛΑΚΙΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Εντυσπωσιακα!! Μπράβο κ του χρόνου!! Να τα χαίρεσαι τα μικρά σου!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Απίστευτα όσα έκανες. Τα λόγια είναι περιττά!! Και του χρόνου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Υπέροχα όλα! Μα που τα σκέφτεσαι; Σε θαυμάζω για την έμπνευση, την εκτέλεση, την φροντίδα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Τι να πω... έχω μείνει με το στόμα ανοιχτό! Εσύ κι η αδερφή σου κάνετε υπέροχα πράγματα! Συγχαρητήρια και του χρόνου να είναι καλά τα παιδάκια σου και οι δικοί σου! Φιλιά από τα Χανιά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Και του χρόνου!! Να τους χαίρεσαι τους λεβέντες σου!! Ζωγράφισες πάλι...αλλά η τούρτα με το αεροπλάνο είναι τέλεια!! Φοβερή ιδέα!! φιλιά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Καλημέρα και μπράβο στην μαμά, όλα δείχνουν καταπληκτικά!!!
    Μπορώ να φανταστώ την κούρασή σου αλλά η ικανοποίηση και η υπερηφάνεια στα βλέμματα των αγοριών σου ξέροντας πόσο μοναδικές είναι η τούρτες τους (που μόνο η μαμά Λίτσα ξέρει να κάνει!!) νομίζω ότι σε έκαναν να τα ξεχάσεις όλα!!
    Είμαι σίγουρη ότι οι φίλοι τους θα συζητάνε για πολύ καιρό ακόμα αυτές τις υπέροχες τούρτες!! Αλήθεια τι γέμιση είχανε οι τούρτες σου και πόσες μέρες νωρίτερα τις είχε ετοιμάσει?

    Φιλάκια πολλά να τα χαίρεσαι και να είσαι και εσύ γερή για να τα καμαρώνεις και να μεγαλουργείς στα πάρτυ τους!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Όλα υπέροχα όπως πάντα Λίτσα!!! Να τους καμαρώνεις και αν τους χαίρεσαι!! Να έχεις πάντα τόσο όρεξη και διάθεση και πάνω από όλα χρόνο..να τους φτιάχνεις τόσο φανταστικά πράγματα!! πολλά φιλιά

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Ολα τέλεια φαίνονται και πεντανόστιμα. Να τα χαίρεσαι τα αγοράκια σου να τα δεις όπως ποθείς!!!Να σε χαίρονται και αυτά που έχουν μία τόσο χρυσοχέρα μανούλα!
    Και του χρόνου με υγεία!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Λιτσάκι όλα φανταστικά! Πόσο μου αρέσουν τα θαλασσινά θέματα! Και μερικές βάρκες ήταν πανέξυπνες (βλ. ποπ κορν)! Και οι τούρτες!!! Ειδικά τα σύννεφα, πώς το σκέφτηκες! Πάω πάνω να τα ξαναδώ!
    Φιλάκια!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Εντάξει με έχεις κομπλάρει να ξέρεις σαν μάνα. Νιώθω τόσο λίγη μετά από αυτή την ανάρτηση. Κορίτσι μου όσα μπράβο και να πω δεν φτάνουν. Η τούρτα αεροπλανο κατοχυρώνεται για τα επόμενα γενέθλια του αντρούλη μου. Να τους χαίρεστε και να είσαι πάντα γερή και δυνατή να μας εμπνέεις(και να μας κομπλάρεις ). Φιλάκια γλυκιά μου Cook Litsa !!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Πραγματικά μας κόμπλαρες... τι τέλεια που τα είχες όλα! Οι βάρκες-μπολ για τα ποπ-κορν, οι βαρκούλες για κάθε παιδάκι, τα σημαιάκια, οι τούρτες...όλα σου ήταν υπέροχα! Τόση έμπνευση και τόσο όμορφιά! Και βέβαια αυτο που δεν μας έδειξες... οι πανσέτες...όλα τα λεφτά χαχαχα
    Να χαίρεσαι τα παιδάκια σου και να είστε όλοι γερόι και δυνατοί!
    Καλημέρα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Πω πω έχω πάθει πλάκα!! Τι να πρωτοσχολιάσω... Το τεράστιο μπουφέ? Τις πραγματικά υπέροχες τούρτες? Μπράβο σου τα έκανες όλα πολύ καλά και σίγουρα τα παιδάκια σου θα ήταν ευτυχισμένα!!!
    Να τα χαίρεσαι και του χρόνου και πάλι να είναι έτσι όμορφα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Είσαι θεά! Τι πανέμορφα ΟΛΑ! Θέλω κι εγώωωωωωω! Με ξετρέλαναν τα καραβάκια με τα ποπ κόρν και τα πον πον υπέροχα όμως ήτανε! Τα cup cakes εμπνευσμένα και οι τούρτες είχαν φανταστικές λεπτομέρειες που ούτε θα τις σκεφτόμουν να τις φτιάξω! Σύσκολο να φτιάχνεις μπουφέ και ταυτόχρονα να κάνεις ετοιμασία για συνοδευτικά παντσέτας! Ευτυχώς το κάνεις μια φορά το χρόνο!
    Nα τους χαίρεστε και πάλι και του χρόνου ακόμα πιο ωραία πάρτυ!
    Kathy by anthomeli

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Όλα καταπληκτικά!
    Λάτρεψα τα καραβάκια..παλιά μου αδυναμία!
    Και του χρόνου!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. αξιζε και παραάξιζε το κόπο ονειρεμενα ήταν όλα καλε αντε και του χρονου αλλη μια υπερπαραγωγή , το παρτι σας δεν έχει να ζηλεψει τιποτα απο τα παρτυ του design dazzle ασε που τα χαμογελα των παιδιων αστραφτουν στις φωτογραφίες και του χρονου πολλα φιλια και να τους καμαρωνεται παντα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. δεν έχω λόγια...μπράβο σου να σε χαίρονται τα παλικάρια σου!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. χρόνια τους πολλά , να σε χαίρονται και να είσαι πάντα έτσι δημιουργική και πολυμήχανη!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. Eίσαι φανταστική, μπράβο, μπράβο, μπράβο!!!!!!!!!!!!!!!!!
    (πόσο καιρό είπαμε κράτησαν οι προετοιμασίες;)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. Υπέροχα όλα!! Γέμισε η οθόνη μου φαγητά, γλυκά καλούδια και ομορφιές!
    Τα μπολ για τα ποπ-κορν φανταστικά!!
    Και οι τούρτες απίθανες! Ειδικά η τούρτα αεροπλάνο είναι πανέμορφη... τα σύννεφα είναι τόσο αληθοφανή!
    Καλή ξεκούραση Λιτσάκι! Να τα χαίρεσαι τα αγόρια σου!
    Και του χρόνου με καλό!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. Ομορφιά και χάρη ξεχειλίζει από όλες τις φωτό σου! Μπράβο Λίτσα! Κάθε φορά ξεπερνάς τον εαυτό σου!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. Πανέμορφα όλα! Αλλά η τούρτα ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ! Δεν έχω λόγια. Μπράβο,μπράβο,μπράβο! (αν και δεν είχα αμφιβολία οτι όλα θα ήταν τέλεια,για άλλη μια φορά)
    Θαυμάζω την υπομονή και τη δημιουργικότητά σου,ειδικά με δύο μικρά παιδιά στο σπίτι. Μπράβο σου!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. Λιτσάκι μου καλό, έκανες θαύματα για ακόμη μια φορά! Καταρχήν το θέμα που επέλεξες ήταν κάτι έξω από τα συνηθισμένα. Τα εδέσματα του μπουφέ φαίνονται τόσο δελεαστικά και λαχταριστά! Δεν θα φανατζόμουν ποτέ πως μια μεγάαααλη χαρτονένια βάρκα θα μπορούσε να "φιλοξενήσει" ποπ κορν!!!!! Συγχαρητήρια για την ιδέα! Να τα χαίρεσαι τα αγόρια σου ΦραουΛιτσάκι μου! Σε φιλώ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. Όλα υπέροχα και νοστιμότατα ακόμα και από τις φωτογραφίες!
    Να σας ζήσουν και πάλι!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  32. Να τους χαιρεσαι και πάλι!!!
    Τι εκπληκτικα πράγματα έφτιαξες;ΜΠΡΑΒΟ ΣΟΥ !!!!!!Τι να πρωτοσχολιασω τα καραβάκια τις τουρτες τον στολισμό .......
    Ξάνα πολλά μπράβο !!!!
    Φιλιά!
    Καλό μήνα!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  33. Εισαι φοβερή! και τι δεν εφτιάξες. Φαντάζομαι χαρά που θα έκαναν τα παιδάκια αλλά και εσύ τι κούραση θα είχες!!
    Και του χρόνου με υγεία!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  34. Μέσα από τις πανέμορφες εικόνες, γεμάτες χρώματα, φωτεινά προσωπάκια και παιδικά χαμόγελα, διακρίνω μια μαμαδίστικη γιορτή, σχεδιασμένη με πολύ μεράκι, όρεξη, έμπνευση, φαντασία, δημιουργικότητα και προπαντός πολλή αγάπη! Αξιέπαινη και αξιοζήλευτη η προσπάθειά σας! Πολλά μπράβο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  35. Καταπληκτικη διακοσμηση και δημιουργιες,πως να μην ενθουσιαστουν μικροι και μεγαλοι?
    Ειναι ολα υπεροχα!
    Να τους χαιρεστε και του χρονου με υγεια!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  36. Εισαι απιθανη-δεν χορταινω να διαβαζω τα κατορθωματα και τις δημιουργιες σου!!!Χιλια μπραβο και χιλιες ευχες στα αγορια σου!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  37. Τα λάτρεψα όλα!!!
    Μεγαλούργησες κυριολεκτικά με αποκορύφωμα την τούρτα με τα σύννεφα και το αεροπλάνο!
    Υποκλίνομαι!!! :-)
    Και φυσικά να χαίρεσαι τα γλυκάκια σου!!!! ;-)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  38. Πραγματικά έμεινα με το στόμα ανοιχτό! Είσαι απίστευτη και σου αξίζουν εκατομμύρια μπράβο κορίτσι μου. Να τα χαίρεσαι τα αγόρια σου και πάντα τέτοιες όμορφες στιγμές να γεμίζουν τη ζωή σας!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  39. Πω πω τι καλούδια είναι αυτά!!! Λίτσα, έχεις φοβερή φαντασία! Κάπου διάβασα να λες ότι εσύ δεν είσαι επαγγελματίας? Μπα, δεν νομίζω να μην είσαι... είναι όλα απίθανα!
    Να χαίρεσαι τα υπερόχα αγόρια σου και εύχομαι πάντα χαρές στη ζωή τους!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  40. Λίτσα μου πολύχρονα να είναι τα αγόρια σου! Πάντα υγιή κι ευτυχισμένα!
    Με την προηγούμενη ανάρτησή σου μας συγκίνησες πολύ.
    Με αυτήν σήμερα μας τρέλανες! Γεια στα χέρια σου χρυσοχέρα μαμά!
    Και του χρόνου!!!

    Να είσαι καλά με την οικογένειά σου!

    Φιλιά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  41. Το ποσο με εμπνεεις νομιζω οτι στο εχω ξαναπει!
    Ποσες ιδεες σου εχω "κλεψει" και ποσες θα σου κλεψω ακομα.....
    Το καραβακι-μπολ για τα ποπ κορν....απλα υπεροχο!!!!
    Ευχομαι μεσα απ' την καρδια μου να εχεις υγεια κι εσυ και η οικογενεια σου και να χαιροσαστε ο ενας τον αλλον!
    Υ.Γ. δεν ξερεις ποσο θα θελα να ημουν σε μιαν ακρουλα εκει πισω απ' τον μπουφε και να δοκιμαζω τις δημιουργιες σου. Να εισαι σιγουρη οτι δεν θα ενοχλουσα κανεναν! χαχαχαχα
    Τα φιλια μου!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  42. Τέλος καλοκαιριού έχω γενέθλια. Πώς θα γίνει να οργανώσεις και το δικό μου πάρτυ;;;;;;; Θέλω κι εγώ καραβάκια με ποπ κορν... ;-)
    Φιλιά πολλά και συγχαρητήρια για την ακούραστη δημιουργικότητά σου!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  43. Είναι όλα υπέροχα και εμπνευστικά! Επειδή κι εγώ κάνω handmade τα πάρτυ μας, μου έδωσες πολλές ιδέες! Να σου ζήσουν τα παιδάκια σου!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  44. Φανταστικό Πάρτυ...υπέροχα όλα!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  45. Λίτσαααααα πάει, θα πεθάνω από την παραζάλη!!!!! Αν δεν το έχεις ήδη σκεφτεί, να τι θα κάνεις στη ζωή σου....διοργανώσεις πάρτι!!!!
    Δεν ξέρω τι να πρωτοσχολιάσω, τις βαρκούλες που αρμενίζουν με τα ποπ κορν, τα marshmallows στικς, τα καραβάκια με τα κουφετάκια, τις τούρτες!!!! Τρε λά θη κα!!!! Ποιά να συγκριθεί μαζί σου!
    Είναι τόσα απλά, χωρίς φανφάρες και πολύπλοκα υλικά που μπορεί να τα φτιάξει ο καθένας.
    Τα έντυσες και τέλεια τα αντράκια σου! Τυπάκια σκέτα! Άξια!
    Φυλάω την ανάρτηση αυτή σαν κόρη οφαθλμού!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  46. Είσαι καταπληκτική φραουλίτσα!!!!!!!ειναι όλα ΤΕΛΕΙΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    τι ωραια τα καραβάκια και πόσο όμορφες οι τούρτες τρέλα!!!!!μπράβο χρυσοχέρα μανούλα!!!!!να χαίρεσαι τα αγόρια σου!!!!!!!!!!!!χιλιόχρονα και ευτυχισμένα!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  47. Πολύ ωραία όλα όπως πάντα! Να τους χαίρεσαι και πάλι Λιτσάκι μου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  48. Καλά μιλάμε είσαι η θεά των πάρτυ :) Είναι όλα καταπληκτικά, το τραπέζι είχε κάτι ξεχωριστό για τον καθένα, κανείς να μη μείνει παραπονεμένος ! Οι τούρτες είναι και οι δυο πανέμορφες -το γλαράκι εκεί καθισμένο χα χα τέλειο !! Μπράβο ρε φραουλίτσα μου, άξιζε τον κόπο!
    Άντε και του χρόνου :) Φιλιά κοριτσάκι μου!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  49. Λιτσάκι μου αγαπημένο,να χαίρεσαι τα αγοράκια σου,να σας ζήσουν και να είναι ευτυχισμένα σε όλη τους την ζωή!Σε καταλαβαίνω για την κούραση και τον κόπο σου,αλλά άξιζε να το κάνεις.Είναι όπως τα λες.Σε λίγο καιρό θα θέλουν να κάνουν τα γενέθλια μόνα τους ,μόνο με τους φίλους τους!Ούτε εμάς δεν θα θέλουν!Για τον μπουφέ τι να πω?Είναι τέλειος,με την διακόσμηση του ,με τα φαγητά του..υπέροχος μπράβο ,μπράβο,μπράβο!!!Αλλάαααα αυτή η τούρτα με το σύννεφο...δεν υπάρχει!!!Με ξετρέλανες και μου έδωσες ιδέες!Να είσαστε καλά και του χρόνου!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  50. Καλημέρα!!
    Μόλις σε ανακάλυψα και έχω εντυπωσιαστεί απίστευτα με όλα αυτά που φτιάχνεις!! Πολλά συγχαρητήρια και χρόνια πολλά για τα παιδάκια σου.

    Μαίρη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  51. KAI TOY XΡΟΝΟΥ ΛΙΤΣΑΚΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΧΑΙΡΟΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΑ ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΟΙ!
    ΟΛΑ ΗΤΑΝ ΤΕΛΕΙΑ ΕΙΣΑΙ ΕΤΟΙΜΗ ΓΙΑ MASTER ΣΤΗΝ ΖΑΧΑΡΟΠΛΑΣΤΙΚΗ.
    ΣΕ ΦΙΛΩ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  52. Μα είσαι απίστευτη!!! Και τι δεν είχες ετοιμάσει!!! Μπράβο σου!!! Όλα φαίνονται υπέροχα!! Και πάλι χρόνια πολλά στα αγόρια σου και πάντα ευτυχισμένα να είναι!!!
    Καλή σου ημέρα!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  53. Τι καταπληκτικά πράγματα που έφτιαξες, χρώμα, έμπνευση και μεράκι πασπαλισμένα με μπόλικη αγάπη! Να τα χαίρεσαι τα καμάρια σου και να τα καμαρώσεις όπως επιθυμείτε! Και του χρόνου με υγεία!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  54. Αν και λιγάκι καθυστερημένα, πέρασα να σου ευχηθώ για τα αγοράκια σου και να σου πω ότι είσαι απίθανη! Να τα 100στήσουν και τα δύο!

    Τι φοβερά και τρομερά ήταν όλα αυτά που έφτιαξες!!! Και του χρόνου να είστε καλά να ξανατρέχεις μία εβδομάδα για να φτιάξεις πάλι υπέροχα πράγματα. Αξίζει τον κόπο! Πραγματικά απίθανα!

    Σε φιλώ στα μαγουλάκια!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  55. υπεροχος ο μπουφες σου,τελεια ιδεα τα καραβακια...οι τουρτες απιθανες!!!Να τα εκατοστησουν κια οι 2!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΤΙ ΣΚΕΦΤΕΣΤΕ;
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ ΤΟ... ΘΑ ΧΑΡΩ!