Τρίτη 28 Νοεμβρίου 2017

Χριστουγεννιάτικα στολίδια και γούρια 2018

Επιτέλους έχω τη χαρά να κάνω αυτή την ανάρτηση! Κατάφερα να ετοιμάσω λίγα (ελάχιστα βασικά) χριστουγεννιάτικα στολίδια και γούρια για το e-shop, μιας και φέτος οι δυσκολίες ήταν αρκετές. Όμως τα κατάφερα και με πολλή χαρά μοιράζομαι μαζί σας αυτά τα δημιουργήματα!

Εδώ και καιρό είχα φανταστεί αυτά τα ξύλινα ανθρωπάκια τύπου gingerbread man για τους μικρούς μας ανθρώπους, αλλά συναντούσα διάφορα εμπόδια. Τελικά, παρά τις διάφορες απογοητεύσεις, τα κατάφερα... και να τα! 
Τα γλυκά αυτά ανθρωπάκια είναι διαθέσιμα για όλους στο e-shop, έτοιμα να συναντήσουν τους δικούς σας αγαπημένους ανθρώπους, "κουβαλώντας" το όνομά τους και κρατώντας μικρά δώρα! Όπως θα διαπιστώσατε, τα αγόρια φορούν παπιγιόν και το κορίτσι μας έχει έναν φιόγκο στο κεφάλι του. Σχετικά με το χρώμα τους ήμουν αναποφάσιστη, οπότε σκέφτηκα να δοκιμάσω και το σκούρο, αλλά και το ανοιχτό καφέ. 


Τα ανθρωπάκια του Φαίδωνα και του Ορφέα κρέμονται ήδη στο δέντρο μας και τα αγόρια τα έχουν λατρέψει!


Φυσικά και φέτος θα βρείτε στο e-shop τα γούρια που σας είναι γνωστά από πέρυσι. Πέτρες στην επιφάνεια των οποίων έχει ζωγραφιστεί το παραδοσιακό "μάτι", στα κλασικά του χρώματα. Οι πέτρες έχουν τρυπηθεί στη μία τους πλευρά, ώστε να στολιστούν με το μεταλλικό 2018 και μια μικρή φούντα.


Φέτος όμως ένα νέο σχέδιο εντάχθηκε στη συλλογή. Γούρια, πέτρινα και πάλι, που όμως στην επιφάνειά τους ζωγράφισα μικρά ρόδια, για μια καλότυχη, νέα χρονιά!


Αν κάτι από τα παραπάνω σας αρέσει και θέλετε να το αποκτήσετε ή αν απλά θέλετε να πάρετε περισσότερες πληροφορίες, τότε περάστε από το Wood and Stone by Lts και θα βρείτε όλες τις πληροφορίες που χρειάζεστε. Φυσικά είμαι πάντα στη διάθεσή σας για οποιαδήποτε άλλη απορία!

Κατά τ' άλλα οι ετοιμασίες στο σπίτι συνεχίζονται, υπάρχουν ακόμη τα κουτιά με τα χριστουγεννιάτικα σε μια γωνιά και με περιμένουν. Το μισό σαλόνι είναι στολισμένο και το υπόλοιπο το έχω βάλει στην αναμονή, μιας και οι απαιτήσεις της καθημερινότητας αφήνουν ελάχιστο χρόνο για στολισμούς... Όμως η θέα των κουτιών είναι πολύ εκνευριστική και κάτι πρέπει να γίνει επειγόντως! Τέλος πάντων.

Σας ευχαριστώ και σας στέλνω την καλημέρα μου μέχρι την επόμενη γιορτινή ανάρτηση!

Litsa 

3 σχόλια:

ΤΙ ΣΚΕΦΤΕΣΤΕ;
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ ΤΟ... ΘΑ ΧΑΡΩ!