Κυριακή 10 Μαρτίου 2013

Η ζωή μιας blogger...

Τώρα που το σκέφτομαι, η ανάρτηση θα μπορούσε να έχει και τον τίτλο: Τα παρασκήνια του blogging.
Τι σημαίνει αυτό;
Τον ρόλο μου ως blogger τον έχω πάρει σοβαρά. Δεν είναι χαβαλές, είναι καλοπέραση και δημιουργία. Μ΄αρέσει το blogging, όπως μ' αρέσει και καθετί όμορφο. Είμαι από αυτούς τους εκνευριστικούς ανθρώπους που θα κάνουν κάτι 10 φορές μέχρι να είναι ευχαριστημένοι με το αποτέλεσμα, πράγμα που σημαίνει ότι όταν ετοιμάζω μια ανάρτηση αφιερώνω πολύ χρόνο. Π.χ. για ένα γλυκό, πρέπει, αφού το φτιάξω, να το στήσω, να το φωτογραφίσω (κατά προτίμηση σε μια ηλιόλουστη και φωτεινή ημέρα για καλύτερο αποτέλεσμα), να επιλέξω τις φωτογραφίες, να τις επεξεργαστώ, να φτιάξω κολάζ, να γράψω το κείμενο και επιτέλους ν' ανεβάσω την ανάρτηση. Όλο αυτό απαιτεί μια ολόκληρη ημέρα ή στην καλύτερη περίπτωση, αρκετές ώρες!
Επίσης παρατήρησα ότι από τότε που ξεκίνησα το blogging, απέκτησα μανίες!
Μία από αυτές είναι τα όμορφα αξεσουάρ κουζίνας, με αποτέλεσμα να έχω πολλά αταίριαστα και μοναδικά αντικείμενα. Θέλω να πω, ότι δεν έχω μια δωδεκάδα από κουταλάκια, αλλά πολλά και διάφορα. Το ίδιο συμβαίνει και με τα πιάτα, τις κούπες κλπ (δεν μπορώ καν να φανταστώ τι γίνεται στις κουζίνες των food bloggers!). Όλα βέβαια φτιαγμένα από διαφορετικά υλικά: πορσελάνινα, πλαστικά, κεραμικά, πήλινα, τσίγκινα, ξύλινα και πάει λέγοντας.


Κι επειδή γνωρίζετε την μανία μου με την ζαχαροπλαστική, μπορείτε να φανταστείτε πόσες διαφορετικές θήκες των cupcakes έχω στη διάθεσή μου!


Έπειτα είναι η μανία του να φωτογραφίζονται όλα πριν αγγίξει κανείς οτιδήποτε. Αυτή η μανία είναι μεταδοτική, καθώς ο Ανδρέας και ο Φαίδωνας (ακόμη και κάποιοι φίλοι) έχουν φτάσει σε σημείο να ρωτάνε πριν δοκιμάσουν ένα γλυκό ή πριν πάρουν το πιρούνι στο χέρι τους (λέτε να με φοβούνται;).

Το πως παρασκευάζεται ένα γλυκό ή πως καταφέρνουμε να ολοκληρώσουμε μια κατασκευή είναι ένα μεγάλο θέμα.
Τις προάλλες, για παράδειγμα, έφτιαξα γλυκό του κουταλιού περγαμόντο. Αν επέλεγα να σας παρουσιάσω μια φωτογραφία, τότε μάλλον θα ήταν η παρακάτω. Δηλαδή το αποτέλεσμα.


Όμως κατά τη διάρκεια της προετοιμασίας του γλυκού, ο Ορφέας (ο Φαίδωνας έλειπε στο σχολείο) βαριότανε.

Στο βάθος ο Ορφέας κυλιέται στα πατώματα από βαρεμάρα

Και καθώς έκοβα τα περγαμόντα κόντεψε να κατεβάσει το κουρτινόξυλο.


Στο τέλος πιάστηκε σαν την μπάλα του φυλακισμένου απ΄το μπατζάκι μου και τον κουβαλούσα όπου πήγαινα, οπότε την ώρα που το γλυκό έβραζε εμείς το ρίξαμε στις σβούρες και στο χορό, για να το διασκεδάσουμε.
Η συνέχεια γνωστή... Ξέχασα το γλυκό (φυσικά!) και έγινε ζαχαρωτό. Και ξανά αραίωμα και ξανά βράσιμο και και και... μέχρι να φτάσουμε στο επιθυμητό αποτέλεσμα και να το φωτογραφίσω επιτέλους!


Οι δε φωτογραφίες τραβιούνται στις πιο περίεργες στάσεις και όσοι έχετε το ίδιο hobby, καταλαβαίνετε ακριβώς τι εννοώ. Αυτή η εικόνα που βρήκα στο pinterest, είναι άκρως αντιπροσωπευτική!

via http://pinterest.com/search/pins/?q=camera+sutra

Και κάπου εδώ έρχεται η μανία του να νιώθεις γυμνός δίχως τη φωτογραφική σου.
Βγαίνω από το σπίτι και το πρώτο πράγμα που σκέφτομαι είναι η μηχανή και βρίζω μέσα μου (κι απ' έξω μου) όταν την ξεχνάω, διότι τότε συμβαίνουν τα καλύτερα! Διάφορα όμορφα καιρικά φαινόμενα, το κατσικάκι που περνάει, η πασχαλίτσα που πετάει, το λουλουδάκι που ξεμυτίζει, το νεράκι που ρέει, το Ορφεάκι που κάνει καραγκιοζιλίκια... Σχεδόν αστεία πράγματα που όμως αποκτούν νόημα μέσα από την φωτογραφία!

Αχ και κάπως έτσι καταλήγει ένας blogger στην μεγαλύτερη μανία απ' όλες, τη φωτογραφική μηχανή! Διότι τι να μου κάνει πια η μικρή και πολύ αγαπημένη μου Nikon Coolpix, η οποία είναι τεσσάρων ετών και μόνο τον τελευταίο ενάμιση χρόνο (λόγω του blog) έχει τραβήξει πάνω από 11000 φωτογραφίες; Και η οποία πολύ συχνά μάλιστα βογκάει ανάμεσα στα στρουμπουλά χεράκια του Ορφέα ή του Φαίδωνα! 
Έκανα σχέδια για μια καλή φωτογραφική τα Χριστούγεννα που πέρασαν, αλλά προφανώς δεν ήμουν καλό κορίτσι. Ίσως τα επόμενα (ακούς Άγιε Βασίλη;)...


Συμπέρασμα; 
Το blogging βλάπτει σοβαρά την τσέπη (τη δική μου τουλάχιστον), αλλά σε αποζημιώνει χαρίζοντάς σου μπόλικη φαντασία και δημιουργικότητα. 
Και το καλύτερο; Βλέπεις την ομορφιά σε πράγματα που πριν μπορεί και να περνούσαν απαρατήρητα, όπως σε αυτό το ματσάκι με μαδημένες λεβάντες...


Καλή Κυριακή σε όλη την παρέα κι ευχαριστώ για τις ευχές σας!
Αρχίζω να παίρνω τα πάνω μου...
Φιλιά!
Litsa

Επισκεφθείτε το "Home" στο facebook http://www.facebook.com/pages/Home-is-where-your-story-begins/225452127497286

44 σχόλια:

  1. Καλημέρα πολύ όμορφη και αντιπροσωπευτική ανάρτηση κάπως έτσι αισθάνομαι και εγώ. Πράγματι μέσα από κάποια μπλόκς(ένα από αυτά είναι και το δικό σου) έμαθα το στήσιμο και παρουσίαση-φωτογράφηση...(εμμονή!!!) για την πιο όμορφη παρουσίαση αντικειμένων.Πράγματι κολλάς και παθαίνεις εμμονές,πολλές φορές έπιασα τον εαυτό μου να αναζητάω την φωτογραφική μου μηχανή...που η αλήθεια δεν ήταν προέκταση του εαυτού μου και πάει να γίνει!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ¨Ενα λάθος πάτημα κουμπιού και έφυγε το σχόλιο ανεκπλήρωτο κάπως...ήθελα να σου ευχηθώ καλή μέρα και μια χαρούμενη και δημιουργική Κυριακή!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. καλημερα Λιτσα!!!φαινεται ποσο αγαπας το blogging απο το ποσο προσεγμενη ειναι καθε αναρτηση σου!!!χαιρομαι πολυ να σε διαβαζω και να βλεπω αυτα τα υπεροχα που φτιαχνεις!!ευχομαι να αποκτησεις και την φωτογραφικη που επιθυμεις να μας δειχνεις ακομα περισσοτερες φωτογραφιες απο τις δημιουργιες σου και οχι μονο!!Ο Ορφεας ειναι πολυ φατσονι!!!!Καλη Κυριακη,φιλια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Αυτό που περιγράφεις με τις φωτογραφίες έχει πλάκα, εγώ το διασκεδάζω! Και να σου πω, δεν φαίνεται από τις φωτό σου ότι δεν έχεις SLR..έχεις ταλέντο μικρή αγαπημένη αμυγδαλιά!
    Σε φιλώ! Καλή Κυριακή!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Αυτά κι άλλα τόσα, κι άλλα τόσα συμπεριλαμβάνονται στην καθημερινότητα μιας μπλόγκερ.
    Αφου προς στιγμήν νόμισα ότι μιλάς για μένα!! χαχαχαχα

    Μου άρεσε η ανάρτησή σου γιατί είχε κομμάτια από την καθημερινότητά μου και τελικά κατάλαβα ότι όλες πάνω κάτω έτσι αισθανόμαστε και τα ίδια πράγματα κάνουμε!

    Το περγαμόντο σου βγήκε όνειρο!!

    Φιλιά Λιτσάκι!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Λιτσάκι, πόσο δίκιο έχεις! Παρόλο που δεν είμαι τόσο συχνή στις αναρτήσεις μου όπως εσύ, και έχω πιο μικρό ρεπερτόριο όσον αφορά τη θεματολογία μου, όλα αυτά που είπες τα καταλαβαίνω! Το καλύτερο από όλα είναι η φωτογραφική μηχανή: όταν δεν την παίρνεις μαζί σου, τότε συμβαίνουν τα καλύτερα. Εγω, να φανταστείς, πολύ σύχνα βλέπω εφιάλτες, ότι έχω πάει ταξίδι, και, φευ, έχω ξεχάσει τη φωτογραφική μου μηχανή! Η αγωνία! (Ξέρω, έχω πρόβλημα)
    Φιλιά πολλά, καλή Κυριακή!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Φαίνεται ότι κρύβεται κόπος, προσπάθεια και μεράκι στις αναρτήσεις και στις φωτογραφίες σου! Φιλιά και καλή Κυριακή!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Αααχ !!!!!Μεσα στο μυαλο μου εισαι οπως φανταζομαι και στο μυαλο πολλων ακομα!!!!

    ΑΓΑΠΩ ΤΟ "ΣΠΙΤΑΚΙ ΜΟΥ!!!!!" ΑΓΑΠΩ ΤΗΝ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΚΗ ΜΟΥ !!!!!!!! ΑΓΑΠΩ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ !!!!!

    Νομιζω απο μικρη ηξερα οτι κατι τετοια θα με εκανε ευτυχισμενη!!!!!!!

    φιλια!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Πολύ χαλαρωτικές οι φωτό σου και με πολύ καλλιτεχνία!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Τέλεια ανάρτηση! Νομίζω αντιπροσωπεύειε κάθε blogger κανονικό ή της συμφοράς όπως εγώ...Γέλασα με τον φωτογράφο που κάνει ακροβατικά και τον Ορφεάκο που κατέβασε το κουρτινόξυλο...γιατί μπορεί στο σπίτι του blogger γίνεται Ο χαμός αλλά στο blog του...πουλάκια, λουλουδάκια....κι απόλυτη χαλαρωτική ηρεμία! Τέλειες εικόνες όπως πάντα...φιλιά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Και πολύ καλά κάνεις! Ή κάνουμε κάτι σωστά ή δεν το κάνουμε καθόλου! :P
    Να έχεις μια όμορφη Κυριακή!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Έτσι είναι.. αν κάνει κανείς κάτι ας το κάνει με κέφι...
    Συμφωνώ μαζί σου, φιλιά πολλά και καλή εβδομάδα να έχεις!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. πως μ'αρέσουν τα ωραία χρωματιστά πραγματάκια σου κυρία blogger!!!!!!!
    Μου φτιάχνουν την διάθεση!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Λίτσα η ανάρτηση σου όπως πάντα τέλεια! Πολύχρωμη, αστεία, ειλικρινής. Είσαι έμπνευση!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. τι ωραια αναρτηση!! ποσο δικιο εχεις συμφωνω μαζι σ! τελευταια κ εγω νοιωθω ακριβως οπως κ εσυ με την φωτογραφηση των αντικειμενων που αναρτω στο μπλογκ αλλα παρολο την κουραση κ τη χρονοβορα διαδικασια ειναι πολυυυ ομορφο το μπλογκινγκ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Λιτσάκι μου, θα συμφωνήσω σε όλα μαζί σου! Κι εμένα συνήθως μια μέρα μου παίρνει να κάνω μιαν ανάρτηση παρόλο που η κόρη μου είναι πια 6 ετών. Μ' αρέσει όμως που μπήκα λιγάκι στα άδυτα μιας blogger και αισθάνθηκα πως δεν είμαι η μόνη που έχω αποκτήσει κάποιες εμμονές (αφότου δημιούργησα μπλογκ) και έχω βάλει το χέρι στην τσέπη κι εγώ όταν θα μπορούσα να διαθέσω τα χρήματα αυτά κάπου αλλού. Όμως είναι ωραίο και δημιουργικό το blogging και δεν μετανιώνω που έκανα αυτό το βήμα και γνώρισα ένα διαφορετικό κόσμο, γνώρισα ανθρώπους, αντάλλαξα ιδέες, εμπνεύστηκα... Αγαπώ το μπλογκοσπιτάκι μου και όλα τα σπιτάκια των φιλενάδων μου!!!!! Σου στέλνω δυο φιλιά γλυκό μου κορίτσι!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Πολύ μου άρεσε η σημερινή ανάρτησή σου Λιτσάκι.Μου έφτιαξες το κέφι που δεν ήμουν πολύ καλά σήμερα.....Keep Blogging γιατί έχουμε πάθει εξάρτηση.Ματς Μουτς και καλό βράδυ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Δυο φιλια γελαστα στα μαγουλακια του μπομπιρα κ μια δυνατη αγκαλια για τη μανουλα που το παλευει με καθε τροπο!
    Ποσο με εκφραζεις με τηναναρτηση αυτη δεν μπορεις να φανταστεις,καλη μου!!!
    Κ οι δικες μου αναρτησεις γινονται εν μεσω αλαλαγμων κ οδυρμων πολλες φορες (κ ας εχω κοριτσια) κ τσιριδων!!! Ενας λογος πουεχουν αραιωσει τοσο ειναι γιατι χρειαζομαι κ εγω μια μερα σιγουρα κ παντα πεταω κατι "γαλικα" οταν δεν εχω διαθεσιμη τη φωτ.μηχανη. Οποτε αναγκαζομαι να τραβω μετο κινητο κ ακομη δεν εχω μεταφερει τα οσα ομορφα εχω τραβηξει!
    Φιλια! Vaílie*

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Τι καλά που τα είπες βρε Λιτσάκι, έτσι είναι υπέροχα δύσκολα! Σε φιλώ πολύ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Με κάλυψες σε πολλά..ειδικά σε ό, τι λες για τη φωτογραφική..μακάρι του χρόνου ο Άγιος Βασίλης να είναι πιο γενναιόδωρος και για σένα και για μένα..υπέροχη ανάρτηση!
    Φιλιά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Πολύ ωραία όλα όσα είπες!!Σου εύχομαι να αποκτήσεις πολύ σύντομα καινούργια μηχανή!!!!Φιλιά !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Tα συναισθήματα σου τα καταλαβαίνω απόλυτα. Συνέχισε να μας ταξιδεύεις με τις υπέροχες αναρτήσεις σου!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Καλή εβδομάδα ομορφοκόριτσα μου..
    προέκταση του χεριού μου εδώ και πολλά χρόνια η φωτογραφική και στη συλογη μου έψω τουλάχιστον 6. Αφήστε που προσπαθείς να συγχρονίσεις να τραβήξεις και βίντεο ταυτόχρονα με αποτέλεσμα να μοιάζω σαν τις ινδές θεότητες με τα πολλά χέρια. Παρόλα αυτά χαίρομαι που ανακαλύπτω νέες εικόνες μέσα απο τα όμορφα πόστ σας και ελπίζω το ίδιο να συμβαίνει και με το δικό μου blog.
    Καλή εβδομάδα σας εύχομαι...δημιουργική και αγαπησιάρικη.
    Λιτσάκι ομορφοκόριτσο μου πολλά γλυκά φιλιά σε όλη σου την οικογένεια.
    Zebra

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. ...και η πληρωμή των ωρών που σπαταλάς ετοιμάζοντας τη νέα ανάρτηση έρχεται με τα υπέροχα σχόλια των αναγνωστών! Αξία ανεκτίμητη! Την καλημέρα μου :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. Πάντως εσύ κάνεις την ζωή της blogger να φαίνεται πολύ δελεαστική! Εγώ τελευταία έχω πέσει σε αδράνεια...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. Λιτσάκι, σε καταλαβαίνω απόλυτα! Αυτό με τα αταίριαστα σερβίτσια το έχω πάθει κι εγώ, αν και προσπαθώ να συγκρατούμαι (λέμε τώρα)... Όσο για τις στάσεις που παίρνεις για να βγάλεις μια φωτογραφία, τείνω να θυμίζω ακροβάτη εν ώρα παράστασης... Και βέβαια, το οικονομικό είναι ένα θέμα, ειδικά στις εποχές που ζούμε. Όμως, αυτή η ικανοποίηση που νιώθεις όταν βγάζεις την ανάρτηση και διαβάζεις τα σχόλια των αναγνωστών είναι ανεκτίμητη!
    Πολλά φιλάκια!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. Αυτό με τις φωτογραφίες μεγάλο θέμα.Εγώ έχω άγχος να γυρίσω σπίτι από τη δουλειά νωρίς για να πετύχω το κατάλληλο φως....Πότέ δεν προλαβαίνω το χειμώνα.

    Τι θα ήταν όμως τα blogs χωρίς φωτογραφίες;;;;;Ανούσια και ανιαρά!Δεν υπάρχει blogging χωρίς φωτογραφίες!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. Αν και άργησα ήρθα κι εγώ! Πολύ μου άρεσε η ανάρτησή σου! Όσο για αυτα που λες με την φωτογραφική μηχανη το έχω κι εγώ αυτό! Είναι όμως ωραίο να θέλεις να αποτυπώνεις στον φακό ωραία πράγματα και χαρούμενες στιγμές! Μας αρέσουν τα ωραία πράγματα και θέλουμε όμορφιά στην ζωή μας έστι όπως την έχουν κάνει! Και τι καλύτερο από τα απλά πράγματα που έχεις να μοιραστεί η καθεμιά μας στο μπλογκ της! Φιλιά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. Ωραία ανάρτηση...
    ΄Εχω αρχίσει να έχω κάποια συμπτώματα από αυτά που ανέφερες...είμαι καλά γιατρέ μου?
    Τα φιλιά μου!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. Θα έχεις βαρεθεί να ακούς καλά λόγια, έστι δεν είναι, Λίτσα; Εγώ ένα πράγμα βλέπω, η τελειομανία, μας πάει παρακάτω... Η ποιότητα του blog σου είναι αδιαμφισβήτητη... Οπότε η ζωή μιας blogger σαν κι εσένα, είναι σταθερά... συναρπαστική!
    Υ.Γ. Ο Αγιος Βασίλης βλέπει και... θα στη φέρει τη μηχανή που ποθείς!! ;)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. συμπασχω καπως μαζι σου,ειναι τοσο ωραιο να εχουμε διαφορετικα ομορφα πραγματακια στην κουζινα και σε αλλους τομεις,δεν ειναι μια πεπατημενη που μας μαθανε,ειναι πιο δημιουργικα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  32. οσο για τις αναρτησεις σου,πιστεψε με φαινεται πολυ οτι αφιερωνεις χρονο σε αυτες,ειναι τοσο ολοκληρομενες,με συνοχη,σκεψη,γουστο και φαντασια αλλα με πολυ περισσοτερη αγαπη και ζουζουνιαρικες φατσουλες!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  33. πολυ ωραία στησίματα φωτογραφίας... αλλά και πολύ στυλάτες οι μινι συλλογές κουζίνας!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  34. Καλά τα λες Λίτσα μου! Είναι όμορφο το blogging και ειδικά αν το παίρνουμε στα σοβαρά, πολύ χρονοβόρο!
    Ερώτηση... τα πουά κουταλάκια από που τα πήρες;; Ψάχνω, ψάχνω και δεν βρίσκω κουταλάκια της προκοπής!
    Φιλιά πολλά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  35. Ήσουν στο όνειρο μου χθες, πέρνα μία βόλτα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  36. Τι τέλεια και αληθινή ανάρτηση που μόνο μια blogger μπορεί να καταλάβει!! χα χα χα
    Τα κουταλάκια, τα πιατάκια, οι θηκούλες....όνειρο κάθε μαγείρισσας που σέβεται τον εαυτό της:)
    Η μικρή μπάλα του φυλακισμένου πολύ γλυκούλα....μου θύμισε τα δικά μου μικρά να κάνουν το ίδιο!!!!
    Εύχομαι η φωτογραφική να έρθει νωρίτερα από τα Χριστούγεννα....ποιός αντέχει να περιμένει!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  37. ΤΕΛΕΙΑ ΚΑΙ ΓΛΥΚΙΑ ΜΑΝΟΥΛΑ ΓΕΙΑ ΣΟΥ!!!
    ΤΙ ΩΡΑΙΑ ΑΝΑΡΤΗΣΗ!!!!!
    ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΟΜΟΡΦΑ ΚΙ ΕΤΣΙ ΟΠΩΣ ΤΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΗΣΕΣ, ΑΚΟΜΗ ΠΙΟ ΠΟΛΥ!!!
    ΝΑ ΧΑΙΡΕΣΑΙ ΤΑ ΠΑΛΙΚΑΡΙΑ ΣΟΥ ΚΙ ΑΣ ΜΠΕΡΔΕΥΟΝΤΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΑ ΠΟΔΙΑ ΣΟΥ!!
    ΟΤΑΝ ΘΑ ΜΕΓΑΛΩΣΟΥΝ ΘΑ ΤΑ ΑΠΟΖΗΤΑΣ!!!!
    ΚΟΙΤΑ ΝΑ ΧΑΡΕΙΣ ΚΑΘΕ ΣΤΙΓΜΗ ΤΟΥΣ!!!!
    ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΚΑΛΑ !!
    ΠΟΛΛΑ ΦΙΛΙΑ!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  38. Εχεις απολυτο δίκιο και για εμένα που είναι αρχή ακομα για να κάνω μια ανάρτηση θέλω τουλάχιστον ένα 3ήμερο και με τα παιδια δεν το συζητώ ... εγραψες αυτά που νιώθω και σκέφτομαι αυτους τους 6 μήνες ... Παρόλα αυτα να έχετε ένα καταπληκτικό 3ήμερο και καλή Καθαρά Δευτέρα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  39. Με αντιπροσωπεύει πλήρως αυτή ανάρτηση! Την τελευταία που είναι κι από τα μέρη μου, δεν την κοιτάω καν, είμαι σε δίαιτα!! :P Τους τελευταίους μήνες έχω πέσει σε χειμερία νάρκη...λες λόγω δίαιτας??!! Χάνω κιλά κι έμπνευση...φιλιά Λιτσάκι!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  40. Έπεσα πάνω σε αυτό και δεν μπόρεσα να αντισταθώ και να μην σου το δείξω :P
    http://www.ebay.com/itm/Lot-of-Collectors-Spoons-with-Wooden-Wall-Hanging-Display-Rack-/290878736422?pt=LH_DefaultDomain_0&hash=item43b9b94826

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  41. Ειναι πράγματι πολύ χρονοβόρο αλλά η γεύση που σου αφήνει στο τέλος ειναι πολύ γλυκιά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  42. Πραγματικά ταυτίζομαι! Πόσο πραγματική η εικόνα με τις στάσεις του φωτογράφου, χαχχαχα.
    Κάνεις πραγματικά υπέροχη δουλειά, μπράβο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  43. Απολαυστικό κείμενο! Και εγώ ταυτίζομαι. Σου στέλνω τα φιλιά μου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΤΙ ΣΚΕΦΤΕΣΤΕ;
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ ΤΟ... ΘΑ ΧΑΡΩ!