Τρίτη 30 Αυγούστου 2011

I'm back!!

Ναι ναι γυρίσαμε και δεν σας κρύβω ότι είμαστε πολύ κουρασμένοι και άυπνοι, διότι το μικρό μας σχεδόν καθ' όλη τη διάρκεια των διακοπών δεν έκλεισε μάτι. Ο δε Φαίδωνας αρρώστησε...
Αλλά οι διακοπές είναι πάντα καλές, οπότε περάσαμε πολύ ωραία! Χώρια που το μέρος στο οποίο πήγαμε είναι πολύ αγαπημένο και τόσο οικείο που προσαρμοστήκαμε από την πρώτη κιόλας στιγμή. Υπόσχομαι πολύ σύντομα να σας δείξω φωτογραφίες!

Σήμερα όμως είμαι πολύ χαρούμενη.
Μπήκα στο blog μου και με μεγάλη μου χαρά διαπίστωσα ότι απέκτησε 15 νέα μέλη και οι προβολές σελίδων ξεπέρασαν τις 3000.
Το ίδιο καλά πηγαίνουν τα πράγματα και στο facebook και σας ευχαριστώ όλους!

Καθένας από εσάς είναι πραγματικά σημαντικός και υπόσχομαι ότι με την πρώτη ευκαιρία θα μπω στα δικά σας blog να τα μελετήσω!

Mania, fotolabida1, apinkdreamer, Evita, !CIMDEN GELDICI GIBI, TAIKA, ALEX, NINA, ΖΕΦΗ, ΠΑΝΑΓΙΩΤΑ, ΙΩΑΝΝΑ - σας ευχαριστώ για τις ευχές και τα όμορφα σχόλιά σας!
Princess ελπίζω να καταφέρεις να γίνεις μέλος, ίσως αν πατήσεις "ανανέωση" ξεκολλήσει. Εγώ τουλάχιστον αυτό κάνω όταν κολλάει.
Marieta μακάρι να μπορούσα να κάνω όσα κάνεις εσύ, π.χ. δεν έχω ιδέα από βελονάκι, πλέξιμο κλπ. Το μόνο σίγουρο είναι ότι πρέπει να πάω Θάσο!
Vaso δεν έμαθα ποτέ αν σου πέτυχε η συνταγή των muffins με νεκταρίνια. Ελπίζω να σου άρεσαν...
Χαίρομαι πολύ για όλους τους άντρες-μέλη (και μη) αυτού του blog. Σας καλωσορίζω!

Ρίξτε μια ματιά στη σελίδα KATHAROFOS, το bunner της βρίσκεται στη δεξιά πλευρά του blog. Μην πετάτε παλιά φωτιστικά, αντίκες, πολυελαίους κλπ, μπορεί να τα επισκευάσει.

Εντάξει, όλους τους φίλους και συγγενείς δεν τους αναφέρω, γιατί τους ευχαριστώ κάθε φορά που βρισκόμαστε και σχολιάζουμε τις αναρτήσεις.

Μέλη και μη λοιπόν, σας ευχαριστώ. Θέλω να περνάτε καλά διαβάζοντάς με.
Χαίρομαι που έχουμε κοινά ενδιαφέροντα και χαίρομαι ακόμη περισσότερο όταν με διαβάζουν όλοι όσοι έχουν εντελώς διαφορετικά ενδιαφέροντα! Άλλωστε το αλάτι στη ζωή μας είναι η ποικιλία (πόσο μάλλον η ποικιλομορφία)! Φαντάζεστε να 'μασταν όλοι φτιαγμένοι από το ίδιο καλούπι;

Είμαι σίγουρη ότι έχουμε πολλά να πούμε ακόμη, αλλά δεν αγχώνομαι, έχουμε μπροστά μας πολύ καιρό!

Δώστε μου λίγο χρόνο και μέσα στις επόμενες ημέρες θα σας δείξω που την βγάλαμε στις διακοπές μας και τι αντίκριζα κάθε πρωί που άνοιγα την πόρτα του δωματίου...

Καλό μεσημέρι και τα ξαναλέμε σύντομα.
Τα φιλιά μου
L.

3 σχόλια:

ΤΙ ΣΚΕΦΤΕΣΤΕ;
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ ΤΟ... ΘΑ ΧΑΡΩ!