Πέμπτη 10 Νοεμβρίου 2016

"Ενέσεις" θετικής ενέργειας

Άλλες χρονιές τέτοια εποχή, είχα ήδη ξεκοκαλίσει όλα τα αγαπημένα μου χριστουγεννιάτικα περιοδικά και βιβλία, είχα ενημερωθεί από αγαπημένα blogs, είχα ξεσκονίσει το pinterest. Οι ιδέες κατέβαιναν η μια μετά την άλλη και ανυπομονούσα για τους στολισμούς των Χριστουγέννων. 
Φέτος παρακαλάω να μην περάσουν γρήγορα οι μέρες, γιατί δεν προλαβαίνω να πάρω ανάσα από τις καθημερινές υποχρεώσεις, οι στολισμοί μου έλειπαν... Είναι κι αυτός ο καιρός, αυτή η αλλόκοτη ζέστη που μ' έχει εκνευρίσει, το παραδέχομαι!
Βέβαια τα παιδιά ανυπομονούν! Κάθε μέρα, εδώ και έναν μήνα σχεδόν, με ρωτούν πότε θα στολίσουμε και πότε επιτέλους θα έρθουν οι γιορτές, πότε θα κλείσουν τα σχολεία... καθένας με τον πόνο του δηλαδή!

Τις τελευταίες μέρες θέλησα να μπω λίγο στο πνεύμα, κάνοντας κάτι που πάντα με χαλαρώνει: έψησα μια δόση μπισκότα βουτύρου. Έτσι για χαρά. Να μυρίσει το σπίτι φρεσκοψημένο ζυμάρι, να βουτήξουμε τα δάχτυλα στην κουβερτούρα, να πάρουμε μια γεύση απ' όλο αυτό που έρχεται και που με χαρά περιμένω κι ας παραπονιέμαι!


Με αφορμή τα μπισκότα, άρχισα να αλλάζω και το ράφι της κουζίνας, στο οποίο έχω αδυναμία. Είναι σαν να κοιτώ τη βιτρίνα ενός καταστήματος, οπότε θέλω πάντα να το ανανεώνω και ν' αποτελεί έμπνευση.


Οι αλλαγές ήταν τόσο μικρές, που κανείς δεν τις αντιλήφθηκε, μα ήταν αρκετές, ώστε να πάρω τη θετική ενέργεια που χρειαζόμουν. 


Σαν να μπήκε καύσιμο στη μηχανή, άρχισα πάλι να κάνω λίστες και να βγάζω πρόγραμμα για όσα πρέπει να γίνουν. Ξεφύλλισα λίγα περιοδικά, έριξα κλεφτές ματιές στο διαδίκτυο ψάχνοντας για λίγη έμπνευση, μελέτησα νέες συνταγές και τώρα το μόνο που μένει, είναι να βρω λίγο ελεύθερο χρόνο. 


Καλημέρα φίλοι αγαπημένοι! 
Άλλο ένα Σαββατοκύριακο είναι μπροστά μας κι εύχομαι σε όλους να είναι απολαυστικό και δημιουργικό! Αν θα είναι και για εμένα αρκετά δημιουργικό, θα φανεί και θα είστε οι πρώτοι που θα το μάθετε...


Litsa

 Επισκεφθείτε το "Home"  στο facebook

6 σχόλια:

  1. Καλημέρα όμορφη! Αναμένουμε τα νέα σου με χαρά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Οι εικόνες σου έχουν πάντα μια σπιτική ζεστασιά. Τι είναι ρε παιδί μου αυτό με την έλλειψη χρόνου! Και ειδικά οταν θες να κάνεις τόσα πράγματα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Κι εγώ περιμένω με χαρά τα Χριστούγεννα! Κρίμα που δουλεύουμε τόσο πολύ εμείς ως επιχειρηματίες εστίασης τόσο πολύ όλες τις γιορτινές μέρες και δεν μπορούμε να νιώσουμε για πολύ αυτή τη ζεστασιά του σπιτιού, που είναι απερίγραπτα γλυκιά!
    Είπα κι εγώ το παράπονό μου, χαχα...
    Ελπίζω να βρεις σύντομα τον χρόνο και την όρεξη που χρειάζεσαι! Αν και τη δεύτερη την έχεις πλέον, απ'ό,τι κατάλαβα :)
    Καλό μεσημέρι να έχεις!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. καλη αρχη σε οτι φτιαξεις κοριτσι μου.το ντεκορ σου,εχει μια χαρουμενη νοτα.και σιγουρα,σε παρακινει,για δημιουργιες.ρικα..........

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Περιμένουμε την θετική σου ενέργεια!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Εχεις δημιουργήσει πολύ όμορφες και ζεστές γωνιές στην κουζίνα σου Λίτσα μου! Τα μπισκοτάκια σου είναι πολύ λαχταριστά! Αρκεί τελικά κάτι τόσο απλό να σου φτιάξει την ημέρα και να σου δώσει θετική ενέργεια! Φιλιά πολλά και σου εύχομαι καλές ετοιμασίες!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΤΙ ΣΚΕΦΤΕΣΤΕ;
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ ΤΟ... ΘΑ ΧΑΡΩ!