Τρίτη 23 Ιουνίου 2015

Στεφάνι με αύρα καλοκαιρινή

Την αδυναμία μου για τα στεφάνια την έχω μοιραστεί μαζί σας πολλές φορές. Η κάθε εποχή στο σπίτι μας  χαρακτηρίζεται από ένα στεφάνι, το οποίο συνήθως στολίζει την εξώπορτα. Φυσικά υπάρχουν φορές, που επιλέγω να τα κρατήσω στο εσωτερικό του σπιτιού, διακοσμώντας έτσι τοίχους, ράφια κλπ

Όταν λοιπόν σκαρώναμε με τα κορίτσια το ενδέκατο τεύχος του Cook Craft Create, αποφάσισα ότι ήταν καιρός για ένα στεφάνι ακόμα. Η τεχνοτροπία του το κάνει ξεχωριστό και ιδιαίτερο, δίνοντας του όγκο, ενώ παράλληλα είναι πανεύκολη. Ομολογώ ότι κι εγώ την έμαθα πρόσφατα, όταν η φίλη μου Μ. μού έστειλε φωτογραφίες από ένα παρόμοιο στεφάνι, το οποίο είδε κρεμασμένο στη βιτρίνα ενός καταστήματος. Ήταν υπέροχο και μου περιέγραψε τον απλούστατο τρόπο κατασκευής του. Το δοκίμασα, ενθουσιάστηκα από το αποτέλεσμα και σκέφτηκα να το μοιραστώ μαζί σας.



Για να δείτε πώς ακριβώς θα το φτιάξετε κι εσείς, ξεφυλλίστε το νέο τεύχος του περιοδικού μας. 
Ε μα σταθείτε, σταθείτε, όχι έτσι... Φτιάξτε πρώτα ένα μερακλίδικο καφεδάκι, ετοιμάστε το πρωινό σας γεύμα, καθίστε αναπαυτικά στη θέση σας, βάλτε λίγη μουσικούλα και τώρα... Κλικ. Πατήστε εδώ και απολαύστε ένα τεύχος καλοκαιρινό και δροσερό. Πάρτε ιδέες και δημιουργείστε με πάγο, με χάντρες, με ύφασμα, με χρώματα και γευτείτε μικρές νοστιμιές με φρούτα, με φυστικοβούτυρο και μπισκότα.


Καλό ξεφύλλισμα και καλές δημιουργίες.
Κι αν θέλετε να θυμηθείτε κάποια απ' τα παλιότερα στεφάνια του "Home", ρίξτε μια ματιά εδώ, ή εδώ, όπως επίσης κι εδώ.

Καλημέρα!


Litsa

 Επισκεφθείτε το "Home"  στο facebook

3 σχόλια:

ΤΙ ΣΚΕΦΤΕΣΤΕ;
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ ΤΟ... ΘΑ ΧΑΡΩ!